Klasikler Mağusa’yı salladı – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Klasikler Mağusa’yı salladı

[ad_1]

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği (KTKOD) pandemic salgını nedeniyle 10 ay kadar bir süre ara verdiği faaliyetlerine Pazar günü gerçekleşen organizasyon ile hasrete son verdi.

Merakla beklenen organizasyon 6 Haziran Pazar gerçekleşerek klasik severlerin yine bir arada buluşmasına ve hasret gidermesine neden oldu. Pandemi nedeniyle on ay kadar bir süre uzak kalınan klasik otomobil faaliyetleri geçtiğimiz Pazar günü onuncu kez tekrarlanan Tekerlekler Cirilensin Klasik Otomobil Gezi ve Sergisi ile başladı. Gazimağusa himayelerinde ve Café NO:8 Ana sponsorluğunda gerçekleşen derneğin açılış faaliyetine ülkemizin dört bir yanından klasikler adeta akın etti. Palm Beach Laguna bölgesinde gerçekleşen organizasyona 200’ün üzerinde klasik araç katıldı. Katılım rekoru kırılan organizasyona halk da ilgi görtererek kalabalıklar oluşturdu.

Geleneksel hale gelen sezon açılışı niteliğindeki klasik otomobil gezisi , yine festival havasında gerçekleşti. Geçmiş yıllarda Namık Kemal Meydanında yapılan sergi , yoğun katılım nedeniyle alanın yetersiz kalmasından dolayı bu yıl Palm Beach bölgesinde gerçekleşti.

Başkan Aliusta: Rekorla başladık Gazimağusa’yı salladık

KTKOD Başkanı Burçin Aliusta, uzun bir faaliyet arasının ardından adeta gövde gösterisi yaparak sezon açılış yuaptıklarını belirterek 200’ün üzerindeki araç katılımı ile de katılım rekoru kırdıklarını söyledi.klasik severlerin derneğin organize ettiği etkinleri merak ve heyecanla beklediğini bilerek bu uzun arada da çok çalıştıklarını söyleyen Aliusta iyi başladıkları sezona aynı tempoda devam ederek birçok başarılı organizasyona imza atacaklarını söyledi. Bu faaliyetin ardından yaz organizasyıonlarına hız vereceklerini söyleyen Başkan Aliusta , birçok süprizlere ve ilklere de imza atacaklarını söyledi.



[ad_2]