“KKTC turizm alanında çok büyük gelişmeler göstermiştir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ve heyetini kabul ederek görüştü.

Kabulde yaptığı konuşmada, kendisine yapılan bu anlamlı ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’nin turizm alanında çok büyük gelişmeler gösterdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Adası’nın bir turizm adası olduğunu dile getirerek adaya turist gelmesi için girişimlerin yapıldığını ve bütün zorluklara rağmen de turistlerin geldiğini sözlerine ekledi. KKTC’de turizm adına güzel başarılara da imza atıldığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Tatar, ambargolara rağmen bir algının oluştuğunu ve bütün dünyada bu adada farklı bir kültürün var olduğunun görüldüğünü belirtti.

KKTC’nin doğası, yeşili, mavisi, kültürü, insanlarının sıcakkanlılığı ve misafirperverliğinin tarihten gelen bir kültür olduğunu dile getirerek her türlü sıkıntıya rağmen yatırımların arttığını ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar temennisinin, Anavatan Türkiye’den KKTC’ye daha fazla turistin gelmesi olduğunu belirtti ve TÜRSAB başkanı ile heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya da konuşmasında, kendilerini kabulünden dolayı Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a teşekkür etti ve TÜRSAB’ın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

CB/BRT

“KKTC turizm alanında çok büyük gelişmeler göstermiştir”