Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! Dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Magazin

Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman sütyensiz tarzıyla dikkat çekti! Dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı



Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşam verdiği Alev karakteriyle fırtınalar estiren Müjde Uzman sosyal medyadaki iddialı ve yürekli tarzıyla dikkat çekiyor. Son olarak bir ödül gecesine katılan meşhur isim göğüs dekoltesiyle adeta nefes…

Oyuncuları içinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya benzer biçimde adların yer almış olduğu Kızılcık Şerbeti’nde yaşam verdiği Alev karakteriyle büyük beğeni toplayan Müjde Uzman iddialı ve yürekli tarzıyla sık sık gündem oluyor.

Sosyal medyayı etken kullanan meşhur isim bu kez bir ödül gecesine iştirak ettiği tarzıyla oldukça konuşuldu. Siyah göğüs dekolteli bir elbise giyen meşhur oyuncu dekolteli pozlarını peş peşe paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu.

Müjde Uzman 1

Ünlü oyuncuya sosyal medyada; ‘Alev hanım yaktınız ortalığı’, ‘Çok güzel çok’, ‘İnanılmaz güzelsin’, ‘Gerçekte adın bence Alev’ benzer biçimde yorumlar yapılmış oldu.

Müjde Uzman 2

Müjde Uzman, 26 Eylül 1984 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Kariyerine modellik ile süregelen Uzman, peşinden Vj’lik yapmış daha sonrasında oyunculuğa adım atmıştır.

Müjde Uzman 3

Oyunculuk kariyerine ilk kez 2008 senesinde rol almış olduğu Paramparça Aşklar adlı diziyle süregelen oyuncu günümüze kadar bir oldukça dizi ve proje de yer aldı.

Müjde Uzman 4