Kempo Hüseyin Merthan Çakırlı Anı Şampiyonası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Kempo Savunma Sporları Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen merhum Hüseyin Merthan Çakırlı anı şampiyonası yapıldı.

İskele Doktor Fazıl Küçük Spor Salonu’nda gerçekleştirilen 3.Hüseyin Merthan Çakırlı anı şampiyonasına 5 kulübün 65 lisanslı sporcuları katıldı.

Anı şampiyonasında Semi Kempo, Ful Kempo, Grappling Kempo, Kempo Kata, Selfdefence Kempo olmak üzere 5 branşda yapılan müsabakalarda Gazimağusa İhtisas Spor Derneği 74 puanla birinci oldu. Bulut Spor Derneği 51 puanla ikinci, İngenç Akademi Spor Derneği ise 43 puanla üçüncü, Cyprus Bull Andlions Spor Derneği 22 puanla dördüncü, Sezar Spor Aktiveler Derneği ise 12 puanla beşinci oldu.

3.Hüseyin Merthan Çakırlı anı şampiyonası açılış seremoni, saygı duruşu ve istiklal marşı sonrası açılış konuşmaları yapıldı. Kempo 3.Hüseyin Merthan Çakırlı anı şampiyonasında dereceye giren sporculara, takımlara madalya ve kupaları, karşılaşmaları yöneten hakemlere plaketleri, düzenlenen ödül töreninde yetkililer tarafından verildi. Şampiyonada bir konuşma yapan Kempo Savunma Sporları Federasyonu Başkanı Mehmet İngenç, tüm katılımcılara ve kulüplere teşekkür etti.

[ad_2]

Kempo Hüseyin Merthan Çakırlı Anı Şampiyonası