Kamu düzeni ve kamu sağlığını tehdit edecek her durumun karşısındayız – DT Kıbrıs Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Gazimağusa Kaymakamı Özden Keser Yeniboğaziçi sahil şeridinde bulunan karavan ve izinsiz yapıların kaldırılması çalışmalarını BRT‘ye değerlendirdi.

Kamu düzeni ve kamu sağlığını tehdit edecek her türlü durumun karşısında olduklarını belirten Keser, görev sınırları içerisindeki Yeniboğaziçi sahil şeridinde keşif yapılarak, çarpık ve hijyen koşullarına uymayan yapıların kaldırılması adına çalışma başlatıldığını ifade etti.

Vatandaşların yasal çerçevedeki karavanlarını kullanma hakkı olduğunu belirten Keser, uzlaşıcı bir tavırla kendilerine kamp alanı gösterme sözü verildiğini söyledi.

Keser, “ Vatandaşlara karavanlarını konaklayacakları yer göstermek bizim görevimiz. Sahillere sınırı olan belediyelerin başkanlarıyla görüştük. Yer konusunda bizden süre istediler. Ben de karavancılarla bu şekilde konuştum” dedi.

Salamis Kamp Alanı’nda da kronikleşmiş bir sorun olduğuna işaret eden Keser, karavanlarla ilgili yasanın eksikliğine vurgu yaparak, karavan ve kaçak yapıların sorunsuz bir şekilde kaldıran vatandaşlara teşekkür etti.

Kamu düzeni ve kamu sağlığını tehdit edecek her durumun karşısındayız – DT Kıbrıs Haber

Yorumlar kapalı.