İstanbul’da milyonlar ‘Büyük Filistin Mitingi’nde buluştu..Cumhurbaşkanı Tatar İstanbul’da düzenlenen mitinge katıldı – BRTK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

İstanbul’da ise Gazze’ye destek mitingi düzenlendi.

Mitinge Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da katılırken, mitingte konuşma yapan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya’ya seslendi önemli mesajlar verdi.

Erdoğan, İsrail’i savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz vurgusu yaptı.

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları, İstanbul’da düzenlenen geniş katılımlı mitingle lanetlendi.

Atatürk Havalimanı’ndaki “Büyük Filistin Mitingi”ne Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da katıldı.

Mitingde, Gazze’ye destek sloganları atılırken, saldırıların bir an önce sonlandırılması istendi.

Mitinge katılan milyonlara seslenen Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İsrail’i savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz” vurgusu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi biz de İsrail’i savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz. Şimdi bunun hazırlığı içindeyiz, bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail’i dünyaya tanıtacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin her zaman zulüm karşısında mazlumun yanında yer alan bir millet olduğuna işaret ederek, dünyanın binlerce masum çocuğun ölümünü sessizce izlediğini söyledi.

[ad_2]

İstanbul’da milyonlar ‘Büyük Filistin Mitingi’nde buluştu..Cumhurbaşkanı Tatar İstanbul’da düzenlenen mitinge katıldı – BRTK

Yorumlar kapalı.