İskele’de evi hintkeneviri bahçesine çevirenler tutuklandı – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KKTCManşet

İskele’de evi hintkeneviri bahçesine çevirenler tutuklandı



 

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, dün İskele’de bir eve baskın düzenledi, saksılara ekilmiş 10 kök hintkeneviri bitkisi ve bir miktar hasat edilip kurutulmuş hintkeneviri buldu, iki kişiyi tutukladı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri, İskele’de bir evde uyuşturucu ziraatı yapıldığına dair alınan ihbarı değerlendirdi ve baskın düzenledikleri söz konusu evde, saksılar içerisine ekilerek büyütülen 10 kök hintkeneviri bitkisi ele geçirdi.

Evde bir miktar da hasat edilerek kurutulan hintkeneviri yaprakları bulan polis, iki kişiyi tutukladı. F.A.Y., ve N.A., isimli zanlıların bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.    Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiye göre, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri dün F.A.Y. (E-35) ve N.A.’nın (K-45) kalmakta olduğu ikametgâhta arama yaptı ve saksılar içerisinde ekili toplam 10 kök hintkeneviri bitkisi ile bir miktar hasadı yapılıp kurutulan hintkeneviri yaprakları buldu.    Hintkeneviri bitkileri ve yapraklarına el koyan polis, F.A.Y. ve N.A.’yı tutukladı.    İki zanlının, haklarında başlatılan soruşturma çerçevesinde bugün mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

Kaynak : Kıbrıs Gazetesi

DT Kıbrıs Haber