İMKB Belde Ortaokulu 6 yıldır bölge şampiyonu oluyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Batman İMKB Belde Ortaokulu Yıldız Kızlar Basketbol ekibi 6 senedir hem il ve hemde bölge şampiyonluğunu hiç kimseye kaptırmıyor.

Batman İMKB Belde Ortaokulu Yıldız Kızlar Basketbol takımı 6 yıldır hem il ve hemde bölge şampiyonluğunu kimseye kaptırmıyor.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2022-2023 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan ‘Yıldız Kızlar’ basketbol şampiyonasında İMKB Belde Ortaokulu rüzgarı esti. Daha önce yapılan il şampiyonasının ardından, yine Batman’da oynanan grup müsabakalarında İMKB Belde Ortaokulu yıldız kızlar basketbol takımı bütün rakiplerini farklı yenerek Türkiye finallerine yükseldi.

Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Pişkin, elde edilen başarının tesadüf olmadığını belirterek, bunun devamının geleceğini söyledi. Başarılarını programlı ve disiplinli çalışmaya borçlu olduklarını belirten Pişkin; “Allah’a çok şükür 6 yıldır il ve bölgede şampiyonluğu kimseye kaptırmıyoruz. Batman’da oynanan grup müsabakalarında bütün rakiplerimiz farklı yendik. Batman için bu başarı gurur ve onur verici” diye konuştu. – BATMAN

İMKB Belde Ortaokulu 6 yıldır bölge şampiyonu oluyor