İçişleri Bakanı Oğuz, Türkiye Adalet Bakanı Tunç ile görüştü… Tunç:İsias Otel davası konusunda Türk yargısına güvenin

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Türkiye Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanı Dursun Oğuz ile görüştü. Görüşmenin ardından iki bakan basına açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, İsias Otel davasının Türkiye yetkililerince yakından takip edileceğini, bunun da sevindirci bir haber olduğunu belirterek, “Bizde bu sürecin takipcisi olacağız” dedi.Konuk Bakan Tunç ile görüşmesinde İçişleri Bakanlığı ile ilgili bazı konuları da istişare ettiklerini kaydederek, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

İçişleri Bakanı Oğuz, iki bakanlığın işbirliğinin sorunsuz devam ettiğini ve gelişerek süreceğini de vurguladı. Türkiye Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da, 6 Şubat deprem felaketi ve İsias Otel dava sürecine değindi.

Tunç, “Adıyaman İsias Otel’de 35 Şampiyon Meleğimiz hayatını kaybetti. Acaba sonuçsuz kalır mı endişeniz olmasın. Türk yargısına güvenin. Bilirkişi raporları doğrultusunda dava açıldı. 3 Ocak’ta ilk duruşması olacak. Biz yargıya güveniyoruz. Bu acıları dindirmek mümkün değil ama buna sebep olanların gerekli cezai müeyyideye çarptırılması gerekir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yılmaz Tunç, ana konularının elbette ki KKTC’deki vatandaşların yakından takip ettiği İsias Otel davası olduğunu yineleyerek, iki bakanlık arasında başka konularda da işbirlikleri bulunduğunu ve özellikle adli işbirliklerinin sorunsuz şekilde devam ettiğini de kaydetti.

[ad_2]

İçişleri Bakanı Oğuz, Türkiye Adalet Bakanı Tunç ile görüştü… Tunç:İsias Otel davası konusunda Türk yargısına güvenin

Yorumlar kapalı.