Hastaneye kaldırılan Seren Serengil: Her yemekten sonra fenalaşıyorum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Dumping’ sendromuyla mücadele eden Seren Serengil, yeniden hastaneye kaldırılmıştı. Seren Serengil’den sağlık durumuyla ilgili açıklama geldi.

Kilo vermek uğruna ameliyat olan ve 46 kiloya kadar düşerek sağlığını tehlikeye atan Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.

Snob Magazin’in haberine göre; Kilo vermek için mide küçültme ameliyatı olan ama sonrasında Dumping Sendromu’na yakalanarak zor günler geçirip, geçtiğimiz günlerde yeniden hastanelik olan sanatçı, “Her yemekten sonra fenalaşıyorum. Teknede biraz fazla kötü oldum. Endoskopi oldum. Şu an iyiyim. Ameliyat olduğum için pişmanım. Hayat kalitem düzelmedi. 150 kilo olan birine yapılması gereken ameliyat yapılmış bana… Doktora dava açıldı. Önemli olan dava değil, sağlığım eskisi gibi değil. Yemekten sonra 40 dakika yatıyorum. İki lokma yiyip masadan kalkıyorum. Biraz fazla yiyince dünyam kararıyor. Hamur ve peyniri sevmeme rağmen yiyemiyorum. Yemek yemezsem sağlıklıyım. Acil bir durumum yok yaşam devam ediyor” dedi.

Hastaneye kaldırılan Seren Serengil: Her yemekten sonra fenalaşıyorum

Yorumlar kapalı.