Hasipoğlu:Anavatan Türkiye’nin kendi ayakları üzerinde duran bir KKTC yaratmak için çalışması dünyaya önemli bir mesajdır

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu BRT’de ‘Burası Önemli’ programına katıldı

Hasipoğlu ilk olarak 25 Haziran’da gerçekleşen ara seçimi değerlendirdi.

Hasipoğlu, “halk siyasete önemli mesajlar vermiştir, biz üzerimize düşen mesajı aldık” dedi

Hukukun üstünlüğü ve katılımcı demokrasinin gereğini yerine getirmenin önemine vurgu yapan Hasipoğlu, düşük katılımla tecelli eden sonucun da iyi okunması gerektiğini kaydetti.

Hasipoğlu, “Yüzde 29’luk bir katılımla erken seçimden, değişimden söz etmenin anlamı kalmamıştır.. Halk, erken seçim değil, 2027’ye kadar kesintisiz hizmet istiyor” dedi.

KKTC’nin ileriye doğru gitmesinde, ekonomik açıdan gelişmesinde Anavatan Türkiye’nin desteğine vurgu yapan Hasipoğlu, Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt Hastaneleri, Sosyal Konut Proleri, altyapı yatırımları ve Yeni Ercan’ın açılmasıyla KKTC’nin daha da güçleneceğini söyledi.

Hasipoğlu, “Anavatan Türkiye’nin, yeni yüzyılında, kendi ayakları üzerinde duran bir KKTC için de çalışması ve bizlere destek vermesi, dünyaya verilen önemli bir mesajdır” ifadelerini kullandı.

Hasipoğlu:Anavatan Türkiye’nin kendi ayakları üzerinde duran bir KKTC yaratmak için çalışması dünyaya önemli bir mesajdır