DT Kıbrıs Haber
Kıbrıs
DT Kıbrıs Haber
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Spiral makinesi yangın çıkardı: Geçitköy’de 2 tutuklama Kaplıca’da boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi tedavi altında Üstel: "TMK’nın işlevsiz hale getirilmesine yönelik girişimlere sessiz kalmayacağız" Türkiye, Çin'i yenerek finale yükseldi Bülent Bebek: “Hedefim Beyarmudu'nun ortak adayı olmak” Fransa ve İspanya'da orman yangınlarında 220 binden fazla kişiye tahliye Suriye’de otobüs kazası: 35 ölü, 30 yaralı DSÖ: "Avrupa'da orman yangınları dört yılda yüzde 57 arttı" Ebola’ya karşı ilk deneysel aşı insanda denendi EL-SEN: “Lokman Hacıhasanoğlu'nun ölümü, münferit bir kaza olarak değerlendirilemez” Taşpınar şehitleri törenle anıldı İtalya Savunma Bakanı, görevden alınan Ukraynalı mevkidaşı Fedorov'a danışmanlık teklif etti İran: "ABD hedeflerine yönelik saldırılar devam edecek" Yeni Partide Merkez Yönetim Kurulu belirlendi KTGB: “BRTK Değişiklik Yasası şeffaf, hukuka uygun ve adil biçimde uygulanmalı” Beş ilçede asayiş ve trafik denetimleri yapıldı Hindistan Eğitim Bakanı, tıp fakültesine giriş sınavına ilişkin protestoların ardından istifa etti İskele’de iş kazası: Dengesini kaybedip üç metre derinlikteki su deposu içerisine düşen işçi yaralandı Nergisli’de voleybol turnuvası ve çocuk şenliği düzenlenecek Özbilgehan: “Hiçbir emekçi, ekmeğini kazanmak için gittiği işten evine dönememe riskiyle karşı karşıya kalmamalıdır” Spiral makinesi yangın çıkardı: Geçitköy’de 2 tutuklama Kaplıca’da boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi tedavi altında Üstel: "TMK’nın işlevsiz hale getirilmesine yönelik girişimlere sessiz kalmayacağız" Türkiye, Çin'i yenerek finale yükseldi Bülent Bebek: “Hedefim Beyarmudu'nun ortak adayı olmak” Fransa ve İspanya'da orman yangınlarında 220 binden fazla kişiye tahliye Suriye’de otobüs kazası: 35 ölü, 30 yaralı DSÖ: "Avrupa'da orman yangınları dört yılda yüzde 57 arttı" Ebola’ya karşı ilk deneysel aşı insanda denendi EL-SEN: “Lokman Hacıhasanoğlu'nun ölümü, münferit bir kaza olarak değerlendirilemez” Taşpınar şehitleri törenle anıldı İtalya Savunma Bakanı, görevden alınan Ukraynalı mevkidaşı Fedorov'a danışmanlık teklif etti İran: "ABD hedeflerine yönelik saldırılar devam edecek" Yeni Partide Merkez Yönetim Kurulu belirlendi KTGB: “BRTK Değişiklik Yasası şeffaf, hukuka uygun ve adil biçimde uygulanmalı” Beş ilçede asayiş ve trafik denetimleri yapıldı Hindistan Eğitim Bakanı, tıp fakültesine giriş sınavına ilişkin protestoların ardından istifa etti İskele’de iş kazası: Dengesini kaybedip üç metre derinlikteki su deposu içerisine düşen işçi yaralandı Nergisli’de voleybol turnuvası ve çocuk şenliği düzenlenecek Özbilgehan: “Hiçbir emekçi, ekmeğini kazanmak için gittiği işten evine dönememe riskiyle karşı karşıya kalmamalıdır”
Dolar
Euro
Sterlin

Trump’ın uçağının yakınında şüpheli yapı tespit edilmesinin ardından havalimanında güvenlik artırıldı

Paylaş
Facebook X LinkedIn
Trump’ın uçağının yakınında şüpheli yapı tespit edilmesinin ardından havalimanında güvenlik artırıldı

ABD Başkanı Donald Trump’ın Air Force One uçağının bulunduğu Palm Beach Uluslararası Havalimanı yakınında şüpheli bir av kulesi tespit edilmesinin ardından güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Kash Patel, Fox News’e yaptığı açıklamada, Gizli Servis’in Palm Beach Uluslararası Havalimanı yakınlarında, Air Force One uçağının park ettiği ve kalkış yaptığı alana “doğrudan görüş açısına sahip” bir av kulesi tespit ettiğini kaydetti.Patel, bunun üzerine havalimanındaki güvenliğin artırıldığını ve FBI’ın olayla ilgili soruşturma başlattığını bildirdi.Olay yerinde kimsenin bulunmadığını belirten Patel, FBI ekiplerinin delil toplamak ve çevredeki cep telefonu verilerini analiz etmek üzere görevlendirildiğini kaydetti.Yine Fox News’a göre, bir Beyaz Saray yetkilisi de konuyla ilgili açıklamasında, Trump’ın artırılan güvenlik önlemleri nedeniyle uçağa küçük merdiven kullanarak bindiğini belirtti.Ayrıca, Gizli Servis’in FBI ve Palm Beach County’deki yerel güvenlik birimleriyle “yakın işbirliği içinde” çalıştığı aktarıldı.Trump’ın 15 Eylül 2024 akşamı Florida’da kaldığı yerin civarında silah sesleri duyulmuş, yerel kolluk kuvvetlerince olaydan sonra sahadaki çalılıklarda AK-47 silahının bulunduğu ve bir şüphelinin yakalandığı açıklanmıştı.Önemli bir başkan adayına suikast girişiminde bulunmak, şiddet suçu işleme amacıyla ateşli silah bulundurmak, federal bir memura saldırmak, hüküm giymiş bir suçlu olarak ateşli silah ve mühimmat bulundurmak ve seri numarası silinmiş bir ateşli silah bulundurmakla suçlanan Ryan Wesley Routh, Eylül 2025’te yargılandığı mahkemede suçlu bulunmuştu.(AA/CPY/TUĞ)

Benzer haberler

Dünya
Gazze'deki İçişleri Bakanlığı: "İsrail, bölgede kaos amacıyla polis teşkilatını hedef alıyor" 2026-07-26 09:30:43 Türkiye, Çin'i yenerek finale yükseldi 2026-07-25 16:31:01 Fransa ve İspanya'da orman yangınlarında 220 binden fazla kişiye tahliye 2026-07-25 16:16:06 Suriye’de otobüs kazası: 35 ölü, 30 yaralı 2026-07-25 16:01:17 DSÖ: "Avrupa'da orman yangınları dört yılda yüzde 57 arttı" 2026-07-25 16:01:09 Ebola’ya karşı ilk deneysel aşı insanda denendi 2026-07-25 16:00:44