DT Kıbrıs Haber
Kıbrıs
DT Kıbrıs Haber
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Spiral makinesi yangın çıkardı: Geçitköy’de 2 tutuklama Kaplıca’da boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi tedavi altında Üstel: "TMK’nın işlevsiz hale getirilmesine yönelik girişimlere sessiz kalmayacağız" Türkiye, Çin'i yenerek finale yükseldi Bülent Bebek: “Hedefim Beyarmudu'nun ortak adayı olmak” Fransa ve İspanya'da orman yangınlarında 220 binden fazla kişiye tahliye Suriye’de otobüs kazası: 35 ölü, 30 yaralı DSÖ: "Avrupa'da orman yangınları dört yılda yüzde 57 arttı" Ebola’ya karşı ilk deneysel aşı insanda denendi EL-SEN: “Lokman Hacıhasanoğlu'nun ölümü, münferit bir kaza olarak değerlendirilemez” Taşpınar şehitleri törenle anıldı İtalya Savunma Bakanı, görevden alınan Ukraynalı mevkidaşı Fedorov'a danışmanlık teklif etti İran: "ABD hedeflerine yönelik saldırılar devam edecek" Yeni Partide Merkez Yönetim Kurulu belirlendi KTGB: “BRTK Değişiklik Yasası şeffaf, hukuka uygun ve adil biçimde uygulanmalı” Beş ilçede asayiş ve trafik denetimleri yapıldı Hindistan Eğitim Bakanı, tıp fakültesine giriş sınavına ilişkin protestoların ardından istifa etti İskele’de iş kazası: Dengesini kaybedip üç metre derinlikteki su deposu içerisine düşen işçi yaralandı Nergisli’de voleybol turnuvası ve çocuk şenliği düzenlenecek Özbilgehan: “Hiçbir emekçi, ekmeğini kazanmak için gittiği işten evine dönememe riskiyle karşı karşıya kalmamalıdır” Spiral makinesi yangın çıkardı: Geçitköy’de 2 tutuklama Kaplıca’da boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi tedavi altında Üstel: "TMK’nın işlevsiz hale getirilmesine yönelik girişimlere sessiz kalmayacağız" Türkiye, Çin'i yenerek finale yükseldi Bülent Bebek: “Hedefim Beyarmudu'nun ortak adayı olmak” Fransa ve İspanya'da orman yangınlarında 220 binden fazla kişiye tahliye Suriye’de otobüs kazası: 35 ölü, 30 yaralı DSÖ: "Avrupa'da orman yangınları dört yılda yüzde 57 arttı" Ebola’ya karşı ilk deneysel aşı insanda denendi EL-SEN: “Lokman Hacıhasanoğlu'nun ölümü, münferit bir kaza olarak değerlendirilemez” Taşpınar şehitleri törenle anıldı İtalya Savunma Bakanı, görevden alınan Ukraynalı mevkidaşı Fedorov'a danışmanlık teklif etti İran: "ABD hedeflerine yönelik saldırılar devam edecek" Yeni Partide Merkez Yönetim Kurulu belirlendi KTGB: “BRTK Değişiklik Yasası şeffaf, hukuka uygun ve adil biçimde uygulanmalı” Beş ilçede asayiş ve trafik denetimleri yapıldı Hindistan Eğitim Bakanı, tıp fakültesine giriş sınavına ilişkin protestoların ardından istifa etti İskele’de iş kazası: Dengesini kaybedip üç metre derinlikteki su deposu içerisine düşen işçi yaralandı Nergisli’de voleybol turnuvası ve çocuk şenliği düzenlenecek Özbilgehan: “Hiçbir emekçi, ekmeğini kazanmak için gittiği işten evine dönememe riskiyle karşı karşıya kalmamalıdır”
Dolar
Euro
Sterlin

Netflix, Warner Bros. için verdiği teklifi artırmayacak

Paylaş
Facebook X LinkedIn
Netflix, Warner Bros. için verdiği teklifi artırmayacak

Netflix, Warner Bros.’u satın almak için verdiği teklifi artırmayı reddettiğini duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamada, Netflix’in, Warner Bros. Discovery Yönetim Kurulu’nun Paramount Skydance’in son teklifini Netflix ile planlanan birleşme anlaşmasının koşulları uyarınca “üstün teklif” olarak değerlendirdiğine dair bildirim aldığı belirtildi.

Netflix’in üst yöneticileri Ted Sarandos ve Greg Peters’in açıklamasında, Paramount’un son teklifini karşılamak için gereken fiyatla anlaşmanın artık finansal olarak cazip olmadığı ve bu nedenle teklifi artırmayı reddettikleri ifade edildi.

Açıklamada, Netflix’in Warner Bros.’un ikonik markalarını güçlü bir şekilde yönetebileceğine ve anlaşmanın eğlence sektörünü güçlendireceğine inandığı belirtilerek, “Ancak bu işlem ne pahasına olursa olsun ‘olması gereken’ bir işlem değil, doğru fiyatta ‘olması güzel’ bir işlemdi.” değerlendirmesinde bulunuldu.

Netflix’in bu açıklaması, Warner Bros. Discovery’nin Paramount’un şirketi satın almak için sunduğu hisse başına 31 dolarlık revize edilen teklifin, Netflix ile planlanan birleşme anlaşması bağlamında “şirket için üstün bir teklif” olduğunu açıklamasının ardından geldi.

Warner Bros. Discovery’den yapılan açıklamada, birleşme sözleşmesinde değişiklik önermesi için Netflix’e 4 iş günü süre tanındığı, bu sürenin sonunda Warner Bros. Discovery Yönetim Kurulu’nun Paramount’un teklifini halen üstün teklif olarak değerlendirmesi halinde Netflix ile yapılan birleşme sözleşmesinin feshedebileceği aktarılmıştı.

Netflix, 5 Aralık 2025’te Warner Bros.’un film ve televizyon stüdyoları ile HBO Max ve HBO’yu da kapsayacak şekilde, 72 milyar dolarlık öz sermaye değeri ve 82,7 milyar dolarlık toplam işletme değeri üzerinden satın almak için Warner Bros. Discovery ile anlaşmaya vardığını açıklamıştı.

Paramount da 8 Aralık 2025’te Warner Bros. Discovery’nin tüm hisselerini hisse başına 30 dolar nakit karşılığında satın almak üzere toplam 108,4 milyar dolarlık işletme değerine denk gelen bir teklif sunduğunu duyurmuştu, ancak bunun reddedilmesi üzerine teklifinde revizyona gitmişti.

Benzer haberler

Dünya
Türkiye, Çin'i yenerek finale yükseldi 2026-07-25 16:31:01 Fransa ve İspanya'da orman yangınlarında 220 binden fazla kişiye tahliye 2026-07-25 16:16:06 Suriye’de otobüs kazası: 35 ölü, 30 yaralı 2026-07-25 16:01:17 DSÖ: "Avrupa'da orman yangınları dört yılda yüzde 57 arttı" 2026-07-25 16:01:09 Ebola’ya karşı ilk deneysel aşı insanda denendi 2026-07-25 16:00:44 İtalya Savunma Bakanı, görevden alınan Ukraynalı mevkidaşı Fedorov'a danışmanlık teklif etti 2026-07-25 14:46:16