MS Derneği yeni yıl yemeği düzenledi

Kıbrıs Türk Multiple Skleroz (MS) Derneği (KTMSD), MS hastaları ve yakınları için yeni yıl yemeği düzenledi.
Dernekten verilen bilgiye göre, Grand Pasha Group sponsorluğunda, Lefkoşa’da Grand Pasha Hotel’de gerçekleştirilen etkinlikte, Derneğin Kurucu Başkanı Ercan Saymen’in doğum günü de kutlandı.
Etkinliğe, CTP Genel Başkanı, Nöroloji uzmanı Dr. Sıla Usar İncirli de katıldı.
Etkinlikte konuşan MS Derneği Başkanı Sibel Hançerli, derneğin bina sorununa vurgu yaparak, MS hastalarının tüm zorluklara rağmen, umudunu kaybetmeden, dayanışma içinde yoluna devam ettiğini söyledi.
Hançerli, “Bu dernek sizlerin sesi ve yuvasıdır. Ne yazık ki, derneğimiz mayıs ayından bu yana ciddi bir bina sorunu yaşamaktadır. Bu sorunla ilgili yaptığımız tüm başvurulara rağmen, konuya yeterince eğilmeyen yetkililere buradan bir kez daha sesleniyorum; bizler ayrıcalık değil, yalnızca hak ettiğimiz desteği talep ediyoruz” diye konuştu.
Yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini dileyen Hançerli, Grand Pasha Group’a verdikleri destek ve gösterdikleri dayanışma için teşekkür ederek, Grand Pasha Group Müdürü Eylül Özbilen’e teşekkür plaketi sundu.
(DER/GÖZ)
Benzer haberler
Kıbrıs
Erhürman Holguin ile yarın 11.00'de görüşecek
Pınarbaşı, Minareliköy ve Gazimağusa'da yangın
Aydınköy’de aracın çarptığı 85 yaşındaki Necibe Yılmaz 12 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Erhürman: "Çalışmalarımızı, istişarelerimizi sonuçlandırdık, başlayacak sürece hazırız"
YKP: “Bu bir kaza değil, iş cinayetidir”
"01 Ağustos Mukavemet Yol Koşusu" yarın…Lefkoşa’da bazı yollar trafiğe kapanacak


