DT Kıbrıs Haber
Kıbrıs
DT Kıbrıs Haber
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Girne Turizm Liman kavşağındaki trafik ışıklarında arıza…Polis sürücüleri uyardı Türkiye İçişleri Bakanı Çiftçi, KKTC’den ayrıldı… Putin, yurt dışında Rusya'ya karşı eylemde bulunan Rusların mal varlıklarına el konulmasını onayladı 5. Nesiller Buluşuyor Yarışması’nın ödülleri verildi Oğuz ve Çiftçi, Selimiye Camisi’ni ziyaret etti Ekinci: “Trafik güvenliği siyasi hesaplara kurban edilemez” Nijerya'da güvenli olmayan gıda bir yılda 53 binden fazla can aldı Ataoğlu, Ersoy ile görüştü İsrail'in 2 Mart'tan bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 3 bin 696'ya yükseldi AB'nin geçici koruma sisteminden yararlanan Ukraynalı sayısı 4,37 milyona ulaştı AB, 2027'de yaklaşık 200 milyar euro bütçe istiyor KIB-TEK İskele Bölge Amirliği Hizmet Binası’nın yapımı için sözleşme imzalandı İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyine düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 17'ye yükseldi Fransa'da iş koşullarının iyileştirilmesini isteyen demir yolu çalışanları greve gitti Erdoğan : "Trump'ın NATO Ankara zirvesine bizzat katılacağının açıklanması kıymetli bir adımdır" Erdoğan :"(KKTC'ye ziyaret) 20 Temmuz zaten bizim orası için her zaman yaptığımız bir ziyaret. Yine aynen devam" İncirli: "Seçim tarihi belirlendikten sonra yeni dönem vizyonumuzu kamuoyuyla paylaşacağız" Büyükkonuk’ta “Yaza Merhaba Pikniği” GMB'nin Esnek Toplu Taşıma Sistemi'nde yeni dönem hat ve sefer düzenlemesi Şenkul: “Çarşımızı daha güzel ve yaşanabilir hale getiriyoruz” Girne Turizm Liman kavşağındaki trafik ışıklarında arıza…Polis sürücüleri uyardı Türkiye İçişleri Bakanı Çiftçi, KKTC’den ayrıldı… Putin, yurt dışında Rusya'ya karşı eylemde bulunan Rusların mal varlıklarına el konulmasını onayladı 5. Nesiller Buluşuyor Yarışması’nın ödülleri verildi Oğuz ve Çiftçi, Selimiye Camisi’ni ziyaret etti Ekinci: “Trafik güvenliği siyasi hesaplara kurban edilemez” Nijerya'da güvenli olmayan gıda bir yılda 53 binden fazla can aldı Ataoğlu, Ersoy ile görüştü İsrail'in 2 Mart'tan bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 3 bin 696'ya yükseldi AB'nin geçici koruma sisteminden yararlanan Ukraynalı sayısı 4,37 milyona ulaştı AB, 2027'de yaklaşık 200 milyar euro bütçe istiyor KIB-TEK İskele Bölge Amirliği Hizmet Binası’nın yapımı için sözleşme imzalandı İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyine düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 17'ye yükseldi Fransa'da iş koşullarının iyileştirilmesini isteyen demir yolu çalışanları greve gitti Erdoğan : "Trump'ın NATO Ankara zirvesine bizzat katılacağının açıklanması kıymetli bir adımdır" Erdoğan :"(KKTC'ye ziyaret) 20 Temmuz zaten bizim orası için her zaman yaptığımız bir ziyaret. Yine aynen devam" İncirli: "Seçim tarihi belirlendikten sonra yeni dönem vizyonumuzu kamuoyuyla paylaşacağız" Büyükkonuk’ta “Yaza Merhaba Pikniği” GMB'nin Esnek Toplu Taşıma Sistemi'nde yeni dönem hat ve sefer düzenlemesi Şenkul: “Çarşımızı daha güzel ve yaşanabilir hale getiriyoruz”
Dolar
Euro
Sterlin

Kırgızistan’da mahsur kalan dağcılar… Tahliye helikopteri kötü hava koşulu nedeniyle sert iniş yaptı

Paylaş
Facebook X LinkedIn
Kırgızistan’da mahsur kalan dağcılar… Tahliye helikopteri kötü hava koşulu nedeniyle sert iniş yaptı

Kırgızistan’ın doğu sınırında yer alan Tanrı Dağı’nın en yüksek zirvesi “Popeda”da mahsur kalan dağcıların tahliyesi için sevk edilen askeri helikopter sert iniş yaptı.

Yerel haber ajansları, Popeda zirvesinde hayatını kaybeden ve yaralı dağcıları tahliye etmek üzere yola çıkan “Mi-8” tipi askeri helikopterin kötü hava koşulları nedeniyle sert iniş yaptığını duyurdu.

Kazada helikopterdeki mürettebatın ve kurtarma ekibinin hayati tehlike arz etmeyen çeşitli derecelerde yaralandıkları belirtildi.

Savunma Bakanlığının tahliye faaliyetlerinin tamamlanması için bölgeye uzman ekipleri gönderdiği bildirildi.

 

Benzer haberler

Dünya
Putin, yurt dışında Rusya'ya karşı eylemde bulunan Rusların mal varlıklarına el konulmasını onayladı 2026-06-10 19:15:44 Nijerya'da güvenli olmayan gıda bir yılda 53 binden fazla can aldı 2026-06-10 18:31:08 İsrail'in 2 Mart'tan bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 3 bin 696'ya yükseldi 2026-06-10 17:31:00 AB'nin geçici koruma sisteminden yararlanan Ukraynalı sayısı 4,37 milyona ulaştı 2026-06-10 17:30:52 AB, 2027'de yaklaşık 200 milyar euro bütçe istiyor 2026-06-10 17:30:44 İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyine düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 17'ye yükseldi 2026-06-10 16:32:12