Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufundan beş kişi tutuklandı

Akdoğan, Gazimağusa ve Ercan Havalimanı’nda meydana gelen kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu suçundan beş kişi tutuklandı.
Polisten verilen bilgiye göre, Akdoğan’da, bu sabahın erken saatlerinde polis ekipleri tarafından şüpheli olarak görülen C.K’nin (E-32) kullanımındaki araçta ve üzerinde arama yapıldı. Aramalarda söz konusu şahsın tasarrufunda, içerisinde yaklaşık 2 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan cam çubuk tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklandı.
– Gazimağusa’da uyuşturucu
Gazimağusa’da, dün, V.C.U.(E-32), V.C.U.(E-32) ve L.O.E.E’nin (E-29) evinde Cürümleri Önleme Şube Amirliği ekipleri tarafından arama yapıldı.
Aramalarda, söz konusu şahısların tasarruflarında yaklaşık 500 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan öğütücü ile ucu yanık sarma sigara bulundu. Bahse konu şahıslar tutuklandı.
– Şüpheli hareketleri ele verdi
Ercan Havalimanı’nda, dün, PGM-Özel Soruşturma Şube Amirliği ekipleri tarafından şüpheli olarak görülen ve ülkeye giriş yapan yolcu İ.T’nin (E-24) üzerinde ve eşyalarında arama yapıldı.
Aramada, söz konusu şahsın tasarrufunda içerisinde tütünle karışık hintkeneviri türü uyuşturucu madde olduğuna inanılan bir adet sarma sigara bulundu. Bahse konu şahıs tutuklandı.
Polisin meselelerle ilgili soruşturması sürüyor.
Benzer haberler
Kıbrıs
14 yangında 1 milyon 545 bin TL'lik maddi hasar oluştu
"Kıbrıs'tan Yansımalar" fotoğraf sergisi Ankara'da açıldı
Öztürkler, ARB TV’ye konuştu: “Türkiye ve KKTC’nin kaderi ortak mücadeleyle şekillendi”
Başbakan Üstel, Hür-İş Federasyonu heyetini kabul etti
HP Genel Sekreteri Alas erken seçim çağrısı yaptı
Başbakan Üstel, İslam İş Birliği Teşkilatı Parlamento Birliği heyetini kabul etti
