DT Kıbrıs Haber
Kıbrıs
DT Kıbrıs Haber
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
TC Lefkoşa Büyükelçiliğinden KKTC’de görevini tamamlayan öğretmenlere veda resepsiyonu Abonelerin dikkatine...64 nolu haber güncellendi VAKUSAD Türk Sanat Müziği Korosu Isparta’da konser verdi DAÜ'de beslenme ve diyetetik konulu panel Geleneksel okçular İstanbul’da KKTC’yi temsil etti Yeşil Okullar Projesi Ödül Töreni yapıldı İran Dışişleri Bakanı Erakçi: "İslamabad Mutabakat Zaptı sonuçlanmaya hiç bu kadar yakın olmamıştı" İncirli: “Sektörlerin önünü açacak politikaları hayata geçireceğiz” İsrail Savunma Bakanı, Gazze, Lübnan ve Suriye'de işgal ettikleri bölgelerden çekilmeyeceklerini savundu DSÖ, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde 676 doğrulanmış Ebola vakası görüldüğünü bildirdi Nijerya'da son bir yılda 13 binden fazla terörist öldürüldü TC Dışişleri Sözcüsü Keçeli, Avrupa Konseyinin mülkiyet hakları toplantısını değerlendirdi: Çeler: “Ak güvercin Meclis’te yerini alacak” Beş üründe limit üstü veya tavsiye dışı bitki koruma ürünü tespit edildi İran basını: Pazar günü Cenevre'de anlaşmanın imzalanacağı iddiaları gerçeği yansıtmıyor Netanyahu, ABD ile anlaşacağı belirtilen İran'ın nükleer silahının olamayacağını ileri sürdü AB'de, yasa dışı İsrail yerleşimlerine yönelik yaptırımlar için oy birliği aranıyor Yangınla mücadele eğitimi alan Merkezi Cezaevi personeline sertifikaları verildi Dinçyürek: “Yeni Lefkoşa Hastanesi 2027 sonuna, Karpaz Hastanesi ise bu yıl sonuna tamamlanacak” AB: "Orta Doğu'da kalıcı barış ve istikrarın sağlanması için tek yol iki devletli çözümdür" TC Lefkoşa Büyükelçiliğinden KKTC’de görevini tamamlayan öğretmenlere veda resepsiyonu Abonelerin dikkatine...64 nolu haber güncellendi VAKUSAD Türk Sanat Müziği Korosu Isparta’da konser verdi DAÜ'de beslenme ve diyetetik konulu panel Geleneksel okçular İstanbul’da KKTC’yi temsil etti Yeşil Okullar Projesi Ödül Töreni yapıldı İran Dışişleri Bakanı Erakçi: "İslamabad Mutabakat Zaptı sonuçlanmaya hiç bu kadar yakın olmamıştı" İncirli: “Sektörlerin önünü açacak politikaları hayata geçireceğiz” İsrail Savunma Bakanı, Gazze, Lübnan ve Suriye'de işgal ettikleri bölgelerden çekilmeyeceklerini savundu DSÖ, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde 676 doğrulanmış Ebola vakası görüldüğünü bildirdi Nijerya'da son bir yılda 13 binden fazla terörist öldürüldü TC Dışişleri Sözcüsü Keçeli, Avrupa Konseyinin mülkiyet hakları toplantısını değerlendirdi: Çeler: “Ak güvercin Meclis’te yerini alacak” Beş üründe limit üstü veya tavsiye dışı bitki koruma ürünü tespit edildi İran basını: Pazar günü Cenevre'de anlaşmanın imzalanacağı iddiaları gerçeği yansıtmıyor Netanyahu, ABD ile anlaşacağı belirtilen İran'ın nükleer silahının olamayacağını ileri sürdü AB'de, yasa dışı İsrail yerleşimlerine yönelik yaptırımlar için oy birliği aranıyor Yangınla mücadele eğitimi alan Merkezi Cezaevi personeline sertifikaları verildi Dinçyürek: “Yeni Lefkoşa Hastanesi 2027 sonuna, Karpaz Hastanesi ise bu yıl sonuna tamamlanacak” AB: "Orta Doğu'da kalıcı barış ve istikrarın sağlanması için tek yol iki devletli çözümdür"
Dolar
Euro
Sterlin

İsrail’in Gazze’ye sabah saatlerinden beri düzenlediği saldırılarda 15 kişi hayatını kaybetti

Paylaş
Facebook X LinkedIn
İsrail’in Gazze’ye sabah saatlerinden beri düzenlediği saldırılarda 15 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılarda aralarında insani yardım alabilmek için bekleyenlerin de olduğu en az 15 Filistinli yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

Hastane kaynaklarının ve görgü tanıklarının aktardığına göre, İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Han Yunus kentinde bir grup Filistinli sivili hava saldırısıyla hedef aldı.

Saldırıda en az 4 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı’nda yer alan Dave mevkiinde de sivilleri hedef alması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, yaralananlar oldu.

İsrail askerleri, Gazze Şeridi’nin orta kesiminde yer alan Netzarim Kavşağı yakınlarında kurulu sözde ABD yardım dağıtım merkezinin çevresinde bekleyen Filistinlilere ateş açtı.

Açılan ateşte 1 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

Gazze’nin orta kesiminde yardım dağıtım noktası yakınlarında toplanan Filistinli sivillerin hedef alındığı saldırıda da 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Gazze Şeridi’nin kuzeyinde Sudaniyye Mahallesi yakınlarına düzenlenen saldırıda ise 2 Filistinli hayatını kaybetti.

Gazze kentinin doğusundaki Şucaiyye Mahallesi’ni hedef alan İsrail saldırısında da 4 Filistinli yaşamını yitirdi.

(AA/MK/FEZ)  Fotoğraflı

Benzer haberler

Dünya
İran Dışişleri Bakanı Erakçi: "İslamabad Mutabakat Zaptı sonuçlanmaya hiç bu kadar yakın olmamıştı" 2026-06-12 19:31:17 İsrail Savunma Bakanı, Gazze, Lübnan ve Suriye'de işgal ettikleri bölgelerden çekilmeyeceklerini savundu 2026-06-12 18:45:47 DSÖ, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde 676 doğrulanmış Ebola vakası görüldüğünü bildirdi 2026-06-12 18:31:05 Nijerya'da son bir yılda 13 binden fazla terörist öldürüldü 2026-06-12 18:30:56 İran basını: Pazar günü Cenevre'de anlaşmanın imzalanacağı iddiaları gerçeği yansıtmıyor 2026-06-12 17:31:36 Netanyahu, ABD ile anlaşacağı belirtilen İran'ın nükleer silahının olamayacağını ileri sürdü 2026-06-12 17:31:28