İskele Belediyesi’nden Ağıllar köyüne çok amaçlı sosyal ve spor alanı

İskele Belediyesi, Ağıllar Köyü’nde 240 metrekarelik alana çok amaçlı sosyal ve spor alanı kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Belediyeden verilen bilgiye göre, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu konuyla ilgili açıklamasında, belediye olarak sadece kent merkezine değil, köylere de eşit hizmet götürme anlayışıyla hareket ettiklerini belirtti.
Ağıllar köyüne kazandırılan alan sayesinde hem gençlerin spor yapabileceğini hem de tüm köy halkının bir araya gelebileceği sağlıklı, doğal ve güvenli bir ortam oluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Sadıkoğlu, “Doğal yapıya zarar vermeden, köyün ruhuna uygun bir alan yaratmak bizim için çok önemliydi” dedi.
Benzer haberler
Kıbrıs
Mesarya Belediyesi 10'uncu Sinde Ralli Sprint pazar günü yapılıyor
Belediyeler Birliği Paris’te temsil edildi
Atatürk Caddesi’nde kavşak düzenlemelerine cumartesi başlanıyor
Çavuş, Yeniboğaziçi İsale ve Şebeke Geliştirme Projesi’nde incelemelerde bulundu
Freedom and Fairness for Northern Cyprus, Fransa ile Rum Yönetimi arasında imzalanan SOFA Anlaşması’nı kınadı
İsmet İnönü Bulvarı’nda yol düzenleme ve asfalt çalışmaları başlıyor



