DT Kıbrıs Haber
Kıbrıs
DT Kıbrıs Haber
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Nikaragua Devlet Başkanı Ortega, seçimlerin artık yapılmayacağını duyurdu ABD güçleri, İran'ın Kürdistan ve Hemedan eyaletlerine saldırı düzenledi Euro 54,10, sterlin 63,45, dolar 47,40 liradan işlem görüyor Alaminyo şehitleri anıldı… Öztürkler: “Kıbrıs Türk halkı bu toprakların ev sahibidir” Kaplıca-Büyükkonuk ana yolunda kaza… 4’ü aynı aileden 7 kişi yaralandı KKTC’de bulunan AK Parti heyeti, Lefkoşa’daki AK Parti Temsilciliğini ziyaret etti Yeni Azerbaycan Partisi heyetinden AK Parti KKTC Temsilciliğine ziyaret Gazeteci Alican Uludağ gözaltına alındı Alman tren istasyonlarında içki yasaklandı Haklarında onlarca suçlama bulunan Tate kardeşler İngiltere'ye iade için ABD'de mahkemeye çıkarıldı 1 Ağustos Mukavemet Yol Koşusu’nun saati 19.00 olarak değişti İran saldırıları... Bahreyn'de sirenler çaldı, Kuveyt'te hava savunma sistemleri devrede Çöl sıcaklarının etkili olduğu Yunanistan orman yangınlarıyla mücadele ediyor Özgür Özel CHP grup başkanı olarak TBMM’de son kez konuştu: “Yeni partimizi kuruyoruz" Fidan: “Türkiye, ASEAN’ın Diyalog Ortağı olarak kabul edildi” Cumhurbaşkanlığı’nda ambalaj atıklarıyla ilgili toplantı Üstel: “Güvenliğimiz Türkiye’nin etkin ve fiili garantörlüğüyle teminat altındadır” Ertuğruloğlu, Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Bozay’ı kabul etti AB Bilgi Merkezi ile ESPA “İş Gücü Piyasasında Fırsat Eşitliği Paneli” düzenliyor Üstel: “Güvenliğimiz Türkiye’nin garantörlüğüyle teminat altındadır” Nikaragua Devlet Başkanı Ortega, seçimlerin artık yapılmayacağını duyurdu ABD güçleri, İran'ın Kürdistan ve Hemedan eyaletlerine saldırı düzenledi Euro 54,10, sterlin 63,45, dolar 47,40 liradan işlem görüyor Alaminyo şehitleri anıldı… Öztürkler: “Kıbrıs Türk halkı bu toprakların ev sahibidir” Kaplıca-Büyükkonuk ana yolunda kaza… 4’ü aynı aileden 7 kişi yaralandı KKTC’de bulunan AK Parti heyeti, Lefkoşa’daki AK Parti Temsilciliğini ziyaret etti Yeni Azerbaycan Partisi heyetinden AK Parti KKTC Temsilciliğine ziyaret Gazeteci Alican Uludağ gözaltına alındı Alman tren istasyonlarında içki yasaklandı Haklarında onlarca suçlama bulunan Tate kardeşler İngiltere'ye iade için ABD'de mahkemeye çıkarıldı 1 Ağustos Mukavemet Yol Koşusu’nun saati 19.00 olarak değişti İran saldırıları... Bahreyn'de sirenler çaldı, Kuveyt'te hava savunma sistemleri devrede Çöl sıcaklarının etkili olduğu Yunanistan orman yangınlarıyla mücadele ediyor Özgür Özel CHP grup başkanı olarak TBMM’de son kez konuştu: “Yeni partimizi kuruyoruz" Fidan: “Türkiye, ASEAN’ın Diyalog Ortağı olarak kabul edildi” Cumhurbaşkanlığı’nda ambalaj atıklarıyla ilgili toplantı Üstel: “Güvenliğimiz Türkiye’nin etkin ve fiili garantörlüğüyle teminat altındadır” Ertuğruloğlu, Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Bozay’ı kabul etti AB Bilgi Merkezi ile ESPA “İş Gücü Piyasasında Fırsat Eşitliği Paneli” düzenliyor Üstel: “Güvenliğimiz Türkiye’nin garantörlüğüyle teminat altındadır”
Dolar
Euro
Sterlin

İran, ABD’nin Kuveyt Büyükelçiliğini hedef aldı: Misyondan dumanların yükseldi

Paylaş
Facebook X LinkedIn

İran, ABD’nin Kuveyt Büyükelçiliğini hedef aldı: Misyondan dumanların yükseldi

İran’ın ABD’nin Kuveyt Büyükelçiliği’ne misilleme saldırısında bulunduğu belirtildi.

ABD ve İsrail’in başlattığı ortak saldırılarına karşı İran, füze ve insansız hava araçları (İHA) ile Körfez ülkelerine misilleme saldırılarına devam ediyor.

AA muhabirine konuşan görgü tanıkları Kuveyt’in başkentinde sabah saatlerinde patlama seslerinin duyulduğunu aktardı.

Görgü tanıkları ABD’nin Kuveyt Büyükelçiliği’nden dumanların yükseldiğini belirtti.

Kuveyt basınında da ABD Büyükelçiliği’nin vurulduğuna ilişkin haberler yer aldı.

ABD’nin Kuveyt Büyükelçiliği, ülkede devam eden füze ve İHA saldırısı tehdidi nedeniyle vatandaşlarına “bulunduğunuz yerde kalın, büyükelçiliğe gelmeyin” uyarısında bulundu.

Açıklamada, en alt katta ve pencerelerden uzak bir noktaya sığınılması, dışarı çıkılmaması ve güvenlik planlarının gözden geçirilmesi tavsiye edildi.

Büyükelçilik personelinin de bulunduğu yerde sığındığına yer verilen açıklamada, ABD Büyükelçiliği’nin saldırıya uğradığına ilişkin bir bilgi paylaşılmadı.

Benzer haberler

Dünya
Nikaragua Devlet Başkanı Ortega, seçimlerin artık yapılmayacağını duyurdu 2026-07-22 09:30:57 ABD güçleri, İran'ın Kürdistan ve Hemedan eyaletlerine saldırı düzenledi 2026-07-22 09:30:50 Alman tren istasyonlarında içki yasaklandı 2026-07-21 18:30:44 Haklarında onlarca suçlama bulunan Tate kardeşler İngiltere'ye iade için ABD'de mahkemeye çıkarıldı 2026-07-21 18:15:51 İran saldırıları... Bahreyn'de sirenler çaldı, Kuveyt'te hava savunma sistemleri devrede 2026-07-21 17:31:35 Çöl sıcaklarının etkili olduğu Yunanistan orman yangınlarıyla mücadele ediyor 2026-07-21 17:31:27