DT Kıbrıs Haber
Kıbrıs
DT Kıbrıs Haber
Dolar
Euro
Sterlin
SON DAKİKA
Spiral makinesi yangın çıkardı: Geçitköy’de 2 tutuklama Kaplıca’da boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi tedavi altında Üstel: "TMK’nın işlevsiz hale getirilmesine yönelik girişimlere sessiz kalmayacağız" Türkiye, Çin'i yenerek finale yükseldi Bülent Bebek: “Hedefim Beyarmudu'nun ortak adayı olmak” Fransa ve İspanya'da orman yangınlarında 220 binden fazla kişiye tahliye Suriye’de otobüs kazası: 35 ölü, 30 yaralı DSÖ: "Avrupa'da orman yangınları dört yılda yüzde 57 arttı" Ebola’ya karşı ilk deneysel aşı insanda denendi EL-SEN: “Lokman Hacıhasanoğlu'nun ölümü, münferit bir kaza olarak değerlendirilemez” Taşpınar şehitleri törenle anıldı İtalya Savunma Bakanı, görevden alınan Ukraynalı mevkidaşı Fedorov'a danışmanlık teklif etti İran: "ABD hedeflerine yönelik saldırılar devam edecek" Yeni Partide Merkez Yönetim Kurulu belirlendi KTGB: “BRTK Değişiklik Yasası şeffaf, hukuka uygun ve adil biçimde uygulanmalı” Beş ilçede asayiş ve trafik denetimleri yapıldı Hindistan Eğitim Bakanı, tıp fakültesine giriş sınavına ilişkin protestoların ardından istifa etti İskele’de iş kazası: Dengesini kaybedip üç metre derinlikteki su deposu içerisine düşen işçi yaralandı Nergisli’de voleybol turnuvası ve çocuk şenliği düzenlenecek Özbilgehan: “Hiçbir emekçi, ekmeğini kazanmak için gittiği işten evine dönememe riskiyle karşı karşıya kalmamalıdır” Spiral makinesi yangın çıkardı: Geçitköy’de 2 tutuklama Kaplıca’da boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi tedavi altında Üstel: "TMK’nın işlevsiz hale getirilmesine yönelik girişimlere sessiz kalmayacağız" Türkiye, Çin'i yenerek finale yükseldi Bülent Bebek: “Hedefim Beyarmudu'nun ortak adayı olmak” Fransa ve İspanya'da orman yangınlarında 220 binden fazla kişiye tahliye Suriye’de otobüs kazası: 35 ölü, 30 yaralı DSÖ: "Avrupa'da orman yangınları dört yılda yüzde 57 arttı" Ebola’ya karşı ilk deneysel aşı insanda denendi EL-SEN: “Lokman Hacıhasanoğlu'nun ölümü, münferit bir kaza olarak değerlendirilemez” Taşpınar şehitleri törenle anıldı İtalya Savunma Bakanı, görevden alınan Ukraynalı mevkidaşı Fedorov'a danışmanlık teklif etti İran: "ABD hedeflerine yönelik saldırılar devam edecek" Yeni Partide Merkez Yönetim Kurulu belirlendi KTGB: “BRTK Değişiklik Yasası şeffaf, hukuka uygun ve adil biçimde uygulanmalı” Beş ilçede asayiş ve trafik denetimleri yapıldı Hindistan Eğitim Bakanı, tıp fakültesine giriş sınavına ilişkin protestoların ardından istifa etti İskele’de iş kazası: Dengesini kaybedip üç metre derinlikteki su deposu içerisine düşen işçi yaralandı Nergisli’de voleybol turnuvası ve çocuk şenliği düzenlenecek Özbilgehan: “Hiçbir emekçi, ekmeğini kazanmak için gittiği işten evine dönememe riskiyle karşı karşıya kalmamalıdır”
Dolar
Euro
Sterlin

Bakan Ataoğlu, Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile görüştü

Paylaş
Facebook X LinkedIn
Bakan Ataoğlu, Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile görüştü

Türk Devletleri Teşkilatı 10. Turizm Bakanları Toplantısı’na katılmak amacıyla Ankara’da bulunan Başbakan Yardımcısı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile görüştü.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, Ankara Resim ve Heykel Müzesi’nde gerçekleşen görüşmede Bakan Ataoğlu’na; KKTC Ankara Büyükelçisi İsmet Koruroğlu ve Bakanlık Müsteşarı Serhan Aktunç eşlik etti.

-“Türkiye ile kültür ve turizm alanındaki iş birliği her geçen gün artıyor”

Bakan Ataoğlu görüşmede yaptığı konuşmada, Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı ile kültür, turizm alanlarındaki iş birliğinin her geçen gün arttığını belirterek, bu konuda büyük çabalar sağlayan Bakan Ersoy’a teşekkürlerini iletti.

Tanıtma-pazarlama anlamında ortak projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Ataoğlu, gelecek dönemde de güzel iş birliklerine imza atacaklarını söyledi.

Ataoğlu, Ada Kıbrıs adı altında yeni bir turizm markası yarattıklarını da anımsatarak, özellikle Türkiye pazarı için yaratılan bu markanın turizm alanında önemli etkileri olduğunu belirtti.

Türkiye’den Kuzey Kıbrıs’a yönelik yapılan kültür turlarının artması amacıyla Ada Kıbrıs çatısı altında Ajet ile uygun bilet fiyatlarının sağlandığını aktaran Ataoğlu, bu sayede Anadolu’dan birçok kişinin daha uygun maliyetlerle Kuzey Kıbrıs’a gelebileceğini ifade etti.

Görüşme ardından karşılıklı hediye takdimi yapılarak, müze ziyaret edildi. 

Benzer haberler

Kıbrıs
Spiral makinesi yangın çıkardı: Geçitköy’de 2 tutuklama 2026-07-25 20:45:22 Kaplıca’da boğulma tehlikesi geçiren 4 kişi tedavi altında 2026-07-25 20:30:20 Üstel: "TMK’nın işlevsiz hale getirilmesine yönelik girişimlere sessiz kalmayacağız" 2026-07-25 19:15:20 Bülent Bebek: “Hedefim Beyarmudu'nun ortak adayı olmak” 2026-07-25 16:30:21 EL-SEN: “Lokman Hacıhasanoğlu'nun ölümü, münferit bir kaza olarak değerlendirilemez” 2026-07-25 15:30:29 Taşpınar şehitleri törenle anıldı 2026-07-25 15:30:21