Göçmenköy’e ilgi büyük   – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Göçmenköy’e ilgi büyük  

[ad_1]

Göçmenköy Futbol Akademisi çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyor.

Akademi Koordinatörü Ali Özçalışkan nezaretinde biri kaleci olmak üzere beş antrenörle antrenmanlarını Göçmenköy Stadı’nda devam ettiren Göçmenköy Futbol Akademisi’ne büyük ilgi var.

Sporcu sayısı her geçen gün artan akademideki çpocukların aileleri de büyük bir ilgiyle antrenmanları izliyor. İki ay önce çalışmalara başladıklarını beliren Akademi Koordinatörü Ali Özçalışkan, amaçlarının karakterli, ülkesini seven ve başarılı bireyler yetiştirtirmek olduğunu vurguladı.

Futbolun temel çalışmalarını yaptıklarına işaret eden Özçalışkan, ayrıca sosyal gelişim anlamında da hassas davrandıklarını kaydetti.

Göçmenköy İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ersan Karataş ise BRT Spor’a akademiyle ilgili açıklamalar yaptı. Pandemiyle birlikte kulüp bütçelerinin sıkıntılı bir şekilde oluşturulmak durumunda kalındığını belirten Karataş, bundan dolayı akademiye büyük bir önem verdiklerini vurguladı.

Yeniden futbolun başlaması öncesinde transferden çok altyapıdan yetişecek genç futbolcuların önemli olacağının altını çizen Karataş, akademiden oyuncu yetiştirerek kadrolarını güçlendirme yoluna gideceklerini kaydetti.

 

 



[ad_2]