Girne “Winds of Rotary” konserine hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Girne, 150 kişilik dev kadrosu ile sahne alacak olan Winds of Rotary Konseri’ne hazırlanıyor…

Kuzey Kıbrıs ve Almanya başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden müzisyenlerin dahil olduğu Winds of Rotary, 30 Temmuz Pazar günü Girne Amfi Tiyatro’da müzik severler ile buluşacak.

Turgay Hilmi’nin yapımcılığını üstlendiği konserde; Bach, Beethoven, Andrew L. Webber ve Kamran Aziz besteleri çalınacak.

Turgay Hilmi, Elke Völker ve Jens Lohmüller’in şef olarak yer alacağı Winds of Rotary konserinde Gözlem Özdeğirmenci, Eser Öktem, Zübeyde Yıldız ve Nice Kabeya solist olacak.

Konserde; Kıbrıs Sanat’ın yetenekli müzisyenleri, LGV Nürnberg Konser Korosu ve Vox Africa Korosu da yer alıyor.

Girne Belediyesi Sosyal İşler Amiri ve Kütür Sanat Danışmanı Serdar Tuksal , konserle ilgili BRT’ye bilgi verdi.

Girne Kenti ve Almanya’nın Georgensgmünd Eyaleti kültürel işbirliği kapsamında hayat bulacak olan konser; Girne Belediyesi, Rotary Club of Girne Cosmopolitan ve Roth Kaymakamlığı desteklerinin yanı sıra BRT ve Genç TV medya sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Winds of Rotary Konseri’nden elde edilecek gelir ise, SOS Çocuk Köyü ve Kıbrıs Türk Ortopedik Engelliler Derneği’ne bağışlanacak.

Fiyatları 300 Türk Lirası olarak belirlenen konser biletleri www.kibrisbiletcim.com adresinden online olarak veya Girne Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Girne Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme ve Sosyal Yaşam Merkezi , Beylerbeyi, Ozanköy , Doğanköy , Zeytinlik , Karaoğlanoğlu Muhtarlıkları, Lefkoşa Türk Belediyesi ve Gazimağusa Belediyesi’nden temin edilebilecek. BRT

[ad_2]

Girne “Winds of Rotary” konserine hazırlanıyor