Gazimağusa ve Derince’de ani ölüm – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KıbrısKKTC

Gazimağusa ve Derince’de ani ölüm




Gazimağusa’da sakin Özcay Korel Kutgün (E-62) dün Namık Meydanı’nda bulunduğu sırada aniden rahatsızlanarak, yaşamını yitirdi.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, çarşamba gününden itibaren kayıp olduğu bildirilen Derince’de sakin Ali Artık’ın (E-78) ise, bugün saat 06:00 sıralarında, Derince köyünün güney kısmında ormanlık alan içerisinde ölü olarak bulundu. Dış muayenesinde darp ve cebir izine rastlanmadığı bildirildi.

Öte yandan, evinde rahatsızlanarak 1 Eylül’de yaşamını yitiren Tuzla’da sakin Zehra Çiftçioğlu’nun (K-76) yapılan otopsisinde, ölüm sebebinin tespiti için kan ve doku örnekleri alındığı, kesin ölüm sebebinin yapılacak tetkiklerin ardından belli olacağı kaydedildi.

TASARRUFUNDA 26 GRAM KOKAİN VE TARTI BULUNDU…
Taşkent-Haspolat yolu üzerinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından dün gerçekleştirilen operasyon sonucu, S.Y.’nin (E-31) tasarrufunda yaklaşık 26 gram ağırlığında kokain türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas tartı bulunarak, emare olarak alındığı ifade edildi.
Bahse konu şahsın ve mesele ile bağlantısı olduğuna inanılan A.G.’nin (E-35) tutuklandığı ve soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

ASAYİŞ VE TRAFİK DENETİMİ… 17 KİŞİYE KUMARHANEDE YASAL İŞLEM, 22 ARACA TRAFİKTEN MEN,1 SÜRÜCÜ TUTUKLU
Dün ve bugün 22.00-02.00 saatleri arasında Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt Müdürlükleri’nin sorumluluk alanları içerisinde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

GAZİMAĞUSA

Polisten verilen bilgiye göre, Gazimağusa’da gerçekleştirilen denetimler sonucu; bölgede faaliyet gösteren bahis evleri ve gece kulüplerinde bir olumsuzluk tespit edilmediği, ancak kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 9 kişinin tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildiği bildirildi.
Gazimağusa trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde ise 550 araç kontrol edildi, suç işlediği tespit edilen 99 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, çeşitli suçlardan dolayı 8 araç trafikten men edildi.

GİRNE

Girne’de gerçekleştirilen denetimler sonucu bölgede faaliyet gösteren bar ve eğlence yerlerinde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediği, ancak kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 8 kişinin tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildiği bildirildi.
Girne trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde ise 672 araç kontrol edildi, suç işlediği tespit edilen 141 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidilirken, çeşitli suçlardan dolayı 14 araç trafikten men edildi ve bir araç sürücüsü tutuklandı.

GÜZELYURT

Güzelyurt’ta trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimler sonucu ise 350 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 51 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

ÜLKE GENELİNDE 52 KİŞİ SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI İHLAL ETTİ

Öte yandan, sokağa çıkma yasağı kapsamında; dün akşam ve bu sabah, ülke genelinde polis tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu; toplam 52 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği ve 2 iş yerinin kapama saatine riayet etmediği tespit edildi.
Söz konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.