GAÜ ailesi, vefat eden, eski rektörü prof. Dr. Kutsal Öztürk için anma töreni düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), geçtiğimiz gün ani rahatsızlık sonucu vefat eden GAÜ Mütevelli Heyeti üyesi ve eski rektörü Prof. Dr. Kutsal Öztürk için GAÜ’de anma ve veda töreni düzenledi.

GAÜ’den yapılan yazılı açıklamada göre uzun yıllar KKTC’de bulunan ve son 7 yıldır, Girne Amerikan Üniversitesi bünyesinde, akademisyenlik, rektörlük ve mütevelli heyeti üyeliği görevlerinde bulunan Öztürk’ün öğrencileriyle olan samimi ve dostane ilişkileri; herkesin kalbinde yer oluşturması ve yaymış olduğu pozitif enerjisi ile tanındığına işaret edildi.

Açıklamaya göre GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşen törene, GAÜ Kurucu Retörü Serhat Akpınar, GAÜ CEO’su Mehmet Mert Türker, GAÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Hadar, DAÜ Rektör vekili Prof. Dr. Hasan Demirel, akademik ve idari kadro ile sevenleri ve öğrencileri katıldı.

GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar , törende yaptığı konuşmada, böylesi yüksek bir değer ile çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Törende GAÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Haydar, DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Hasan Demirel, GAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Adil, DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Ulaş Dağlı, DAÜ İşletme Ekonomi Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Murat Akkaya ve DAÜ Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Aysin Sinal da birer konuşma yaptı.

[ad_2]

GAÜ ailesi, vefat eden, eski rektörü prof. Dr. Kutsal Öztürk için anma töreni düzenledi