Finalin adı; GG – Özgür Adımlar – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Finalin adı; GG – Özgür Adımlar




Hentbol erkekler play – off ikinci maçları dün akşam oynandı. İlk maçta rakibi MGA’yı 23-34 mağlup eden Gençlik Gücü ikinci karşılaşmayı da 43-20 kazanarak adını finale yazdırdı. Gecenin diğer karşılaşmasında ise UKÜ ile Özgür Adımlar takımları mücadele etti. İlk karşılaşmada rakibi karşısında 27-33 mağlup olan Özgür Adımlar, dün akşamki karşılaşmayı 36-43 kazanarak adını finale yazdırdı.

Dün akşam oynanan erkekler play – off ikinci maçları sonrasında GG ve Özgür Adımlar adını finale yazdırdı

GG güle oynaya finalde

Play-off’un ilk karşılaşmasında rakibi MGA’yı 23-34 mağlup eden Gençlik Gücü, dün akşamda rakibi karşısında 43-20 galip gelerek adını finale yazdırdı. Karşılaşmanın ilk devresini rakibi karşısında 17-9 önde kapatan Gençlik Gücü maçı da 43-20 kazanarak finale yükselen takım oldu. Gençlik Gücü’nde İbrahim Öksüzoğlu 9 golle öne çıkarken, MGA takımında Ataer, 6 golle takımının en golcü ismi oldu.

Özgür Adımlar bileğinin hakkıyla

Gecenin ikinci maçında ise UKÜ ile Özgür Adımlar takımları karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibine 27-33 mağlup olan Özgür Adımlar, dün akşamki karşılaşmayı 36-43 kazanarak adını finale yazdırdı. Maçı başından sonuna iyi mücadele eden Özgür Adımlar ilk devreyi rakibi karşısında 14-21 önde kapatırken, ikinci yarıda yine iyi oyununu devam ettirerek sahadan 36-43 galip ayrılan taraf oldu. Özgür Adımlar’da Kaan Oytun 10 golle geceye damga vururken, UKÜ’de Fatih ve Muhammet 8 golle oynayan isimler oldu.

İlk maçlar Pazartesi akşamı

Hentbol final karşılaşmalarında ilk maçlar 28 Haziran Pazartesi akşamı oynanıyor. Atatürk Spor Salonunda oynanacak olan final ilk maçlarında kızlarda DİGEM – UKÜ, erkeklerde ise GG – Özgür Adımlar takımları karşı karşıya gelecek.