Fenerbahçe’nin yeni hoca adayları ortaya çıktı! Montella ve Jardim’in kapısını çalacaklar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şampiyonluk yolunda Galatasaray’ın 5 puan arkasında kalan Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un geleceği merak mevzusu. Yönetim, Portekizli hocayla yola devam etmek isterken mümkün bir ayrılıkta Adana Demirspor’un hocası Vincenzo Montella’nın yanı sıra dünyaca meşhur çalıştırıcı Leonardo Jardim, sarı-lacivertlilerin hoca adayları olacak.

Süper Lig’de son haftalara girilirken şampiyonluk yarışında Galatasaray’ın 5 puan gerisinde kalan Fenerbahçe’nin gündeminde 2 hoca var.

İLK HEDEF JORGE JESUS İLE YOLA DEVAM ETMEK

Sözcü’nün haberine göre, Fenerbahçe’de yönetim Jorge Jesus ile yola devam etmek isterken olası bir ayrılıkta Adana Demirspor’un hocası Vincenzo Montella ve Leonardo Jardim sarı-lacivertlilerin olası hoca adayları arasında.

MONTELLA VE JARDIM ADAYLAR ARASINDA

Jesus’un ayrılığı durumunda ülkesi İtalya ve Yunanistan’dan teklifler alan Vincenzo Montella’nın yanı sıra sarı-lacivertliler, dünyaya ünlü hocayla da temasa geçecek. Monaco ile tarihi başarılar yakalayan ve uzun süredir boşta olan Leonardo Jardim, sarı-lacivertliler için muhtemel seçeneklerden biri.

Fenerbahçe'nin yeni hoca adayları ortaya çıktı! Montella ve Jardim'in kapısını çalacaklarLeonardo JardimFenerbahçe'nin yeni hoca adayları ortaya çıktı! Montella ve Jardim'in kapısını çalacaklarVincenzo Montella

Fenerbahçe’nin yeni hoca adayları ortaya çıktı! Montella ve Jardim’in kapısını çalacaklar