Erten “Hayalinizin peşinden gitmeyi bırakmayın…” – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Erten “Hayalinizin peşinden gitmeyi bırakmayın…”



(BRTSPOR)TurkishAirlinesEuroleague Şampiyonu Anadolu Efes’in Kıbrıslı Türk Oyuncusu Erten Gazi, BRT1 HD’de yayınlanan SPOR GÜNDEMİ programı vasıtasıyla gençlere seslendiği mesajında “Hayalinizin peşinden gitmeyi bırakmayın” dedi.

Programa gönderdiği görüntülü mesajda, “Eğer birşeyi seviyorsanız lütfen bunun peşinde gitmekten korkmayın. Çıkacağınız yolda çok büyük fedakarlıklar yapmanız gerekebilir ve gerekecektir. Ne olursa olsun bu hayalinizin peşinden gitmeyi bırakmayın ve devam edin” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe ile oynadıkları ING Basketbol Süper Lig ‘playoff’ final ilk maçı öncesinde gönderdiği bu mesajında Erten, kendisine mesajlarıyla güç ve destek veren herkese de teşekkür etti.Programa stüdyo konuğu ve Skype bağlantısıyla katılan anne ve baba Ayten Gazi ile Uğur Gazi ise ailelerin, profesyonel olma hedefiyle ilerlemek isteyen çocuklarıyla birlikte planlayacakları yol haritasına göre hareket etmeleri gerektiğine işaret etti.

Ayten-Uğur Gazi çifti maddi ve manevi fedakarlık gerektiren bu yolda doğru seçim ve hedefle birlikte kararlığın önemine de vurgu yaptı.