Erhürman’dan hükümete eleştiri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, katıldığı bir televizyon programında hükümete yönelik eleştirilerde bulundu.

Hükümet yetkililerini kamuoyu üzerinden atışmaktan başka bir şey yapmamakla suçlayan Erhürman, tarihte böyle bir durumun yaşanmadığını ifade etti.

Erhürman, Azınlık Hükümeti’nin ülke meselelerine değil, kurultaya konsantre olduğunu, ülkeyi ise bürokratların yönettiğini söyledi.

Ülkede yönetsel mekanizma bırakmayan bir yapıyla karşı karşıya olunduğunu belirten Erhürman, Devlet denilen yapının tarihin en kötü durumuna düşürüldüğünü savundu.

Açıklamalarda sürekli Türkiye’ye teşekkür edilmesini de eleştiren Erhürman, “Türkiye yönetecek, bizimkiler ise yönettiği için teşekkür edecek. Halkın özgüvenini sıfırla çarpıyorsunuz. Siz teşekkür etmekten başka ne yapıyorsunuz?” diye sordu.

Anamuhalefet Lideri, ülkenin krizin ortasında olduğunu, insanların alım gücünün düştüğünü, asgari ücretin belirlenemediğini belirterek, insanların tarihte ilk kez bu kadar yoksulluk sınırında yaşamaya çalıştığını ifade etti.

Erhürman, Meclisin işlevinin ve itibarının da bitirildiğini kaydederek, halkın bu kadar kötü yönetilmeyi hak etmediğini belirtti ve hükümeti bir an önce istifa etmeye çağırdı.

 

[ad_2]

Erhürman’dan hükümete eleştiri