Erhürman: Kıbrıs Türk halkı mesajı çok net verdi – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Manşet

Erhürman: Kıbrıs Türk halkı mesajı çok net verdi

Milletvekilliği ve Yerel Kuruluş Organları Ara Seçimleri’nde CTP Milletvekili adayı Sami Özuslu’nun seçimi kazanmasının ardından, CTP’de teşekkür konuşması yapıldı.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, seçmenin sandıkta siyasete iki mesaj verdiğini, seçime katılımın düşük olmasının, seçmenin demokrasi anlayışı ve iradesine karşı Kıbrıs Türk seçmeninin cevabı olduğunu belirtti.

Yeni milletvekili SamiÖzuslu’nun yeni dönemde mecliste olacağını dile getiren Erhürman, propaganda sürecinde söylediklerini unutmadıklarını kaydetti.

 “CTP olarak bu ülkeyi birlikte yöneteceğiz, yetişmiş insan gücü, sendikalar, örgütler, kamu kurumları ile ülkeyi birlikte yürüteceğiz” diyen Erhürman, 19 milletvekili ile hükümeti kurma durumunda olmadıklarını, ancak bunun yeni bir dönemi başlatma iradesi olduğunu ifade etti.

Kıbrıs Türk halkının bu yeni dönemde ülkeyi, Sami Özuslu ile birlikte yöneteceğini de kaydeden Erhürman, Kıbrıs Türk insan kaynakları ve kurumlarının ülkeyi yönetmeye ehil olduklarını belirtti.

Erhürman, “Bize oy veren veremeyen, seçime katılan katılmayan her seçmene,iradeye saygımız var, teşekkür ediyoruz.Yarışan herkese de yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.