Efsane dizi Leyla ile Mecnun’a duygusal veda! ‘Ben bu oyunu denedim ama bozamadım’ – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Magazin

Efsane dizi Leyla ile Mecnun’a duygusal veda! ‘Ben bu oyunu denedim ama bozamadım’



Ekranların sevilen dizisi Leyla ile Mecnun 4. sezonu ile ekran macerasının sonuna geldi. İzleyicilere üzen haberi dizinin senaristi Burak Aksak sosyal medya hesabından verdi.

Exxen’de gösterilen ve IMDB’deki puanlamalara nazaran Türkiye’nin en iyi dizisi olarak gösterilen Leyla ile Mecnun, 4. sezonuyla ekranlara veda etti.

Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Köksal Engür ve Deniz Işın’ın oynadığı Leyla ile Mecnun dizisi, bir süredir Acun Ilıcalı’nın platformu Exxen’de seyircisinin karşısına çıkıyordu. 4. sezonu ekrana gelen diziden fena haber geldi.

Senaristliğini Burak Aksak’ın, yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yapmış olduğu “Leyla ile Mecnun” dizisi, 4. sezonuyla final yapmış oldu.

Sosyal medya hesabından veda paylaşımı icra eden Burak Aksak, “Leyla ile Mecnun’un ekran yolcuğu sona erdi. Emeği geçen her insana teşekkürler. Mecnun Çınar’ın da söylediği benzer biçimde ‘Ben bu oyunu… denedim fakat bozamadım’. Hoşça kal Leyla ile Mecnun” dedi.

leyla ile mecnun kapak foto