Düzkaya çalışmalara başladı – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Düzkaya çalışmalara başladı



[ad_1]

Birinci Lig ekiplerinden Düzkaya, yeni sezon hazırlıklarına dün başladı. Kırmızı beyazlılar, sezonun ilk antrenmanını Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı’nda gerçekleştirdi.

Öte yandan Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Spor Dosyası programına telefonla konuk olan Düzkaya Antrenörü Orçun Volkan, önemli açıklamalarda bulundu.

Orçun Volkan, takımın süper ligden düştüğü zaman kadrosunda kiralık oyuncular bulunduğunu hatırlatarak beş transferin netleştiğini belirtti. Bunların İltaç Keçeli, Arif Öztürk, Michael Çayırcı, Uğurcan Başayak ve Bilal Çeri olduğunu kaydeden Volkan şunları söyledi: “TC’li transfer hakkımızı forvetten yana kullanmayı düşünüyoruz. İyi, tecrübeli ve gol yollarında etkili olabilecek bir on numara ve bir de stoper ihtiyacımız olacaktır. Düzkaya, coğrafi konumu ve tesisleriyle süper ligde yer alabilecek bir takımdır. İki kamp düşünüyoruz. Yurtiçinde olacak diye düşünüyoruz. Futbolcularımızın şu anki fiziksel durumu çok kötü değildir. Sakatlıksız ve sıkıntı olmadan geçecek bir sezon olsun” dedi.

[ad_2]