DP “1992 Ruhuyla Yeniden Demokrasi” gecesi düzenledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Demokrat Parti “1992 Ruhuyla Yeniden Demokrasi” gecesinde biraraya geldi.

DP Genel Başkanı Ataoğlu, gecede “Demokrat Parti artık kilit parti değil, iktidar hedefinde olan kitle partisidir!” vurgusu yaptı..

DP Genel Başkanı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, DP Onursal Başkanı Hakkı Atun ve bini aşkın DP’lilerin katılımıyla gerçekleşen gecede, DP’ye katılan Redif Nurel’e, DP rozeti de takıldı.

Gecede, DP Genel Başkanı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, DP Onursal Başkanı Hakkı Atun ve Girne İlçe Başkanı Enver Hoca tarafından, “Demokrasi Meşalesi’ yakıldı.

Kurucu Cumhurbaşkanı Merhum Rauf R. Denktaş’ın belgesel film gösterisiyle duygusal anların da yaşandığı gecede ilk konuşmayı, DP’ye katılan Redif Nurel yaptı.

Nurel, DP’nin 1992 yılında, ülkeye demokrasinin yeniden kazandırılması amacıyla kurulduğuna işaret etti.

DP Girne İlçe Başkanı Enver Hoca ise konuşmasında, DP’nin 1992 ruhu ile iktidara daha güçlü bir şekilde yürüdüğünü vurguladı.

DP Onursal Başkanı Hakkı Atun da yaptığı konuşmada, Genel Başkan Ataoğlu’nun olağanüstü gayreti ve ülkeye hizmet etme heyecanı karşısında, 1992 ruhunu yeniden yaşadığını belirtti.

Demokrat Parti Genel Başkanı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, gecede, partililere hitap ederek, “Söz konusu memleket, söz konusu gençlerimizin geleceği ise, gençlerimiz için, geleceğimiz için, inandığımız devletimizin güçlenmesi için sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.

Erken genel seçim tarihi için Şubat önerisine, Kasım ya da Aralık cevabını verdiğini söyleyen Ataoğlu, “DP artık kilit parti değil, iktidar hedefinde olan bir kitle partisidir” dedi.

[ad_2]

DP “1992 Ruhuyla Yeniden Demokrasi” gecesi düzenledi