Dörtyol çalışmalara başladı – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Dörtyol çalışmalara başladı

Dörtyol çalışmalara başladı


Mesarya’nın yeşil beyazlı ekibi Dörtyol’da yeni sezon çalışmaları başladı. Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez 1.ligde mücadele eden ve başarılı bir sezonu geride bırakan Dörtyol yeni sezonda da teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman’dan oluşan teknik kadro ile yola devam ediyor.

Mesarya’nın 1.lig ekibi Dörtyol’da yeni sezona yönelik hazırlıklara başlanılırken çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. 1.hazırlık dönemi çalışmalarına 24 Ağustos salon çalışmaları, 31 Ağustos Pazartesi günü ise saha çalışmaları ile teknik direktör Ahmet Ogan, yönetiminde başlayan Dörtyol’da hazılrıklar tüm sürati ile devam ediyor.

Ölçümler Yapıldı

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Dörtyol’da futbolculara Uzm.diyetisyen Ayşe Özgöker, Uzm.Fizyoterapist Fatma Özgöker yönetiminde yağ-kilo ölçümleri yapıldı. Takım kadrosunda bulunan 27 futbolcuya yapılan öçlümlerin değerlendirmesi Uzm.diyetisyen Ayşe Özgöker, Uzm.Fizyoterapist Fatma Özgöker tarafından değerlendirilerek, futbolcularla çıkan ölçümler ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Transfer Çalışmaları

Yeni sezon çalışmalarına haftanın altı günü çok yoğun bir şekilde hazırlanan Dörtyol’da transfer çalışmaları da teknik direktör Ahmet Ogan’ın verdiği rapor doğrultusunda yönetim tarafından sürdürülüyor. Mevcut kadro yapısını koruyan Dörtyol, boşalan mevkiler için nokta transfer yapmayı planlıyor. Dörtyol transfer komitesi bazı futbolcular ile yapmış olduğu görüşmelerden olumlu sonuçlar alırken, anlaşmaya vardığı futbolcuları ise kısa sürede açıklayarak imza attıracak.

Çalışmalar Sahamızda Yapılıyor

1.Hazırlık dönemi çalışmalarına Dörtyol stadında ara verilmeden ve istenilen düzeyde devam ederken, antrenmanları başkan Erhan Öztürk ve yöneticiler de yakından takip ediyor. Hafta boyunca sadece Pazar günü izinli geçiren futbolcuların antrenmanlardaki istekli arzulu çalışmalarından son derece memnun olan teknik direktör Ahmet Ogan, yeni sezonda kurmuş oldukları kadro yapısı içerisinde tecrübeli futbolcuların yanına gelecek vaad eden genç isimleri de kadroya dahil edileceğini belirtti. Hazırlık dönemi çalışmaları sahalarında yapacaklarını, covid-19 salgınından dolayı ise kamp yapmayı düşünmediklerini belirten teknik direktör Ahmet Ogan, genç, koşan, mücadele eden, sonuça ulaşabilecek takım yartma amacında olduklarını ifade ederek, hedefin ise küme çıkmak olduğunu açıkladı.

Hazırlık Maçları

Yeni sezon hazırlıklarını haftada 6 antrenman ile yoğun bir şekilde sürdüren Dörtyol’da ilk hazırlık maçında Gönyeli ile karşılaşacak. 16 Eylül Çarşamba günü süper lig ekiplerinden Gönyeli ile Gönyeli stadında karşılaşacak olan Dörtyol, yeni sezon öncesinde 11 hazırlık maçı oynayarak lig öncesinde oluşabilecek eksiklikler tamamlamaya çalışacak.

Resmi Açılış

31 Ağustos’da yeni sezon çalışmalarına başlayan ve haftanın altı günü yoğun bir şekilde antrenman yapan yeşil beyazlı ekip Dörtyol, Ekim ayının ilk haftasında resmi sezon açılışı gerçekleştirecek. Resmi sezon açılışı öncesinde transferlerin tamamlanması ile birlikte U20 takımı da açılışta yer alacak.