Doğukan’ın hedefi şampiyonluk

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

(BRTSPOR) İstanbul’da 21 Ağustos’ta yapılacak Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın Türkiye seçmeleri farklı bölgelerde ve son olarak İstanbul’daki yarışlarla tamamlanırken bu yılki maratona KKTC’den 3 sporcu katılacak.

Ülkenin havuz ve açık sudaki gururu Doğukan Ulaç bu yıl da kürsü için büyük organizasyonda kulaç atacak. Maratona ülkeden Mert Türsoy’la Nermin Ulaç da katılıyor.Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nın 2018 şampiyonu Doğukan Ulaç, konuyla ilgili BRTSPOR’a açıklamasında “2022 genel klasman şampiyonluğu için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.Doğukan maraton ve katılacağı diğer yarışlar için çalışmalarını Atatürk Kapalı Yüzme Havuzu yanı sıra açık denizde sürdürüyor.

Doğukan en son İtalya’daki LenCup’ın ikinci ayağında yarışmıştı. Türkiye Milli Takım sporcusu burada Dünya Şampiyonası için gereken dereceyi elde edememişti.Doğukan ve kardeşiyle birlikte Mert Türsoy’un da yarışacağı “Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı” Dünya Açık Su Birliği tarafından2016 yılında “Dünya’nın en iyi açık su organizasyonu” olarak seçmişti.

[ad_2]

Doğukan’ın hedefi şampiyonluk