Doğukan Ulaç, Boğaz’da 3. şampiyonluk hedefinde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

(BRTSPOR) Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda üçüncü şampiyonluk için kulaç atacak Doğukan Ulaç, bu önemli organizasyon öncesi BRTSPOR’a konuştu.

Yüzme dalında hedefi olan dünya organizasyonları için Kayseri’deki Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi’nde yatılı olarak çalışmalarını sürdüren Doğukan “Geçen yılki şampiyonluğumu inşallah tekrarlayacağım” diye konuştu.

Antrenmanlarının gayet iyi gittiğini ve performansından memnun olduğunu ifade eden milli sporcu, Makedonya/Ohrid’de yapılacak 25 kilometrelik maratonda Türkiye’yi ilk kez temsil edecek sporcu oluşuyla ilgili de gurur duyduğunu, Avrupa Yüzme Birliği LEN organizasyonunda KKTC ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğini de sözlerine ekledi.

20 Ağustos’ta 35’incisi yapılacak “Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı”na 76 ülkeden toplam 2 bin 6 yüz 41 sporcu katılıyor. Büyük organizasyonda yüzecek sporcların bin 3 yüz 10’u yabancı ülkelerden olacak.

Dünyanın önde gelen açık su organizasyonlarından olan yarışa Doğukan Ulaç yanı sıra yaşamını İngiltere’de sürdüren Eren Güryel de katılacak.

[ad_2]

Doğukan Ulaç, Boğaz’da 3. şampiyonluk hedefinde

Yorumlar kapalı.