Doğukan: Hedefim FINA maratonları – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Doğukan: Hedefim FINA maratonları



[ad_1]

(BRTSPOR) Dünyanın en büyük açık su organizasyonlarından biri olan “Oceanman” uluslararası serisinin final ayağında yaş kategorisinde birinci olan Doğukan Ulaç, BRTSPOR’a konuştu.

30 ülkeden 2 bini aşkın sporcunun katıldığı organizasyonun 10 kilometre yarışında 02.05.57’lik derecesiyle Genel Klasmanda beşinci, 20-29 Yaş Kategorisinde kürsünün birinci basamağına çıkan Milli Yüzücü, “Öncelikle bana destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Toplamda 15 ülkenin ev sahipliği yaptığı büyük organizasyonun Türkiye/Alanya’daki ayağını genel klasman birincisi olarak bir diğer önemli başarıya imza atan Doğukan, Mısır’daki final yarışıyla ilgili “Böylesi büyük bir organizasyonda yer almak ve başarı elde etmek çok güzel bir duygu. Bundan sonraki hedef Türkiye Milli Takım’da yer alarak FINA’nın maratonlarında yarışmak” ifadelerini kullandı.

Uluslararası serisinin Mısır’daki final ayağında ülke adına Doğukan Ulaç’la birlikte yarışan Hasan İlker ise 02.44.09’la genel klasmanda 33’üncü, 30-39 yaş kategorisinde ise 11’inci sırayı almıştı.

[ad_2]