Doğukan, Alanya’da 10 K’da kulaç atacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

(BRTSPOR) Türkiye’nin Olimpiyat Hazırlık Merkezleri’nden Kayseri’ye aldığı davetle çalışmalarını burada sürdüren Doğukan Ulaç, hafta sonu “Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri”nde yarışacak.Türkiye’deki kulübü Avrupa Yüzme İhtisas adına 16 Temmuz’da Alanya’da yapılacak 10 kilometre yarışında kulaç atacak Doğukan, birincilik hedefinde.

Buradaki yarışı ilk sırada tamamlayacak sporcu, Makedonya/Ohrid’de yer alacak 25 kilometrelik maratonda yarışma hakkı kazanacak.

Türkiye tarihinde bir ilk olacak ve 27 Ağustos’ta Ohrid’de yapılacak 25 kilometrelik yarışa katılımla ilgili BRTSPOR’un sorularını yanıtlayan Milli Yüzücü, çok heyecanlı olduğunu ifade ederek “Dilerim Türkiye’yi temsil edecek sporcu ben olurum” ifadelerini kullanmıştı.

Kayseri’deki çalışmalarında 10 K’da 1.54’lük derece elde ettiğini de açıklayan sporcu Kayseri TOHM’daki çalışmalarının çok iyi gittiğini de eklemişti.

2018 ve 2022 Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Maratonu şampiyonu Doğukan, bu yıl 20 Ağustos’ta yapılacak yarış için de kürsü hedefinde.

[ad_2]

Doğukan, Alanya’da 10 K’da kulaç atacak