Davulcu: “Kendi kendine yeten bir Lefke oluşturma amacındayız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Lefke Futbol A Takım Teknik Direktörü Toygar Davulcu bir Bayrak Radyosu’nda yayınlanan Spor Dosyası’na telefonla katılarak antrenmanlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Futbolcularının katılımından ve performanslarından memnun olduğunu dile getiren Davulcu, “Bu doğrultuda çalışmalarımızı Haziran ayı sonuna kadar devam ettirebilirsek, Temmuz ayında istediğimiz yüksek yoğunluklu antrenmanlarımıza başlayabileceğiz. Şu anki çalışmalarımız aslında Temmuz ayındaki antrenmanlara hazırlık niteliğindedir. Sakatlık olmadan bu süreci tamamlarız diye ümit ediyorum. Ortamımız iyi. Kendi sahamızda istediğimiz şekilde çalışabiliyoruz. Futbolcularımız futbolu ve bu ortamı belli ki özlemiş” dedi. Transfer isteği olmadığını belirten Lefke Teknik Direktörü Toygar Davulcu, mevcut şartlarda maddi sıkıntı içerisine giren değil, altyapısından yetiştirdiği futbolcularla başarı yakalama ve kadro oluşturma yönünde bir çalışma hedefi olduğunu kaydetti. Kendi kendine yeten bir Lefke takımını oluşturma amacında olduklarını belirten Davulcu, mevcut kaliteli futbolcularının performanslarını artırmayı ve potansiyeli olan futbolcularına forma şansı vermeyi istediklerini kaydetti.

Taraftarlara da seslenen Davulcu, forma aşkı ve takım ruhu olan bir Lefke futbol takımının mücadelesini göreceklerini vurguladı.

[ad_2]

Davulcu: “Kendi kendine yeten bir Lefke oluşturma amacındayız”