Cumhurbaşkanı Tatar:Yaptığı hizmetler her daim hatırlanacaktır – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KıbrısKKTC

Cumhurbaşkanı Tatar:Yaptığı hizmetler her daim hatırlanacaktır




Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, polis teşkilatında uzun yıllar görev yapan, Emekli Polis Genel Müdürü Ali Çetin Karahan’ın cenaze törenine katılarak Karahan’ın yaslı ailesine başsağlığı diledi.

Saat 13.00’de Polis Genel Müdürlüğü’nde düzenlen törende gerçekleşen törende yaptığı konuşmada, Ali Çetin Karahan’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduğunu belirterek merhumun yaslı ailesi, sevenleri ve polis camiasına başsağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Tatar, Karahan’ın, 40 yılı aşkın bir süre, TMT, polis teşkilatı başta olmak üzere KKTC devletine çok büyük hizmetleri olduğunu vurguladı. “KKTC, yetiştirdiği Ali Çetin Karahan gibi insanlar sayesinde bugünlere gelebilmiştir” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, Karahan’ın toplumsal mücadele yıllarında ve sonrasında yaptığı hizmetlerin asla unutulmayacağını ifade etti.

Ali Çetin Karahan gibi devlete büyük hizmetlerde bulunmuş insanların yaptıkları hizmetlerin hatırlanarak, polis teşkilatına sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, Ali Çetin Karahan’ın 40 yılı aşkın süre verdiği hizmet ve değerlerin yüceltilmesi gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, Ali Çetin Karahan gibi kahramanların bu duygularla hatırlanması gerektiğini ifade ederek KKTC devletine ve kurumlarına sahip çıkılması gerektiğinin altını çizdi.