Cumhurbaşkanı Tatar, yaş haddinden emekliye ayrılan KHK Başkanı Kayral’ı kabul etti – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Manşet

Cumhurbaşkanı Tatar, yaş haddinden emekliye ayrılan KHK Başkanı Kayral’ı kabul etti



[ad_1]

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, yaş haddinden emekliye ayrılan Kamu Hizmeti Komisyonu (KHK) Başkanı Kamil Kayral’ı kabul etti.

Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Kamil Kayral, görevden emekli olurken Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a veda ziyaretinde bulunduğunu ve Cumhurbaşkanı Tatar ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Tatar da kabuldeki konuşmasında, Kamil Kayral’a devlete uzun yıllardır yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek hayırlı bir emeklilik yaşamı diledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, Kamu Hizmeti Komisyonu’nun tarafsız bir kurum olarak hizmet vermesinin ve en iyi şekilde yönetilmesinin önemine dikkat çekerek, “Kamil Kayral başkanlığı döneminde bunların yapıldığını gördüm” dedi. Yapılan çalışmaları önemsediğini belirten Cumhurbaşkanı Tatar, itinalı çalışmaların devamını temenni etti ve yeni atanacak kişiye ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

“Her şey KKTC’nin geleceği içindir” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, fırsatların en iyi şekilde değerlendirilerek kadrolara en iyi şekilde yerleştirme yapılmasının önemine değindi.

[ad_2]