CTP, aşı sertifikaları konusunda Cumhurbaşkanı ve hükümeti eleştirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

,

 

Cumhuriyetçi Türk Partisi, Avrupa Birliği ülkelerinde uygulanmaya başlanan “Safe Pass” sistemine Kıbrıslı Türklerin de dâhil edilmesi için gerekli girişimlerin yapılmadığını savunarak,  aşı sertifikaları konusunda, Cumhurbaşkanı ve hükümeti eleştirdi.

CTP’den yapılan yazılı açıklamada Pandemi sürecinde yönetim zafiyeti yaşandığı ve halkın bu nedenle ağır bedeller ödediği öne sürülerek, “Seyahat etmek zorunda olan, yurtdışında eğitim gören öğrencilerimiz ve aileleri başta olmak üzere insanlarımız tam bir bilinmez durumun içindedir. Aşılı olmalarına rağmen aşısızmış gibi muamele görmeye ve karantina, ek test gibi seyahat kısıtlamalarına yüksek meblağlar ödemeye mahkum edilmiştir” denildi.

Açıklmada CTP olarak halkın sorunlarına çözüm üreten, sorumlu siyaset anlayışı ile hareket etmeye devam edişeceğine vurgu yapılarak, “Cumhuriyetçi Türk Partisi olarak, insanlarımızın uluslararası kabul gören seyahat ve dolaşım serbestliği sağlayan, geçiş kartlarına ulaşabilmeleri için hem hükumete uyarılar yapmaya hem de Avrupa Birliği ve İngiltere nezdinde girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

[ad_2]

CTP, aşı sertifikaları konusunda Cumhurbaşkanı ve hükümeti eleştirdi