Çetinkaya Süper Lig hedefiyle başladı – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
Spor

Çetinkaya Süper Lig hedefiyle başladı




Bu sezon tarihinde ilk kez Birinci Lig’de mücadele edecek olan Çetinkaya, yeniden Süper Lig’e dönme hedefiyle 2021-2022 Futbol Sezonu hazırlıklarına Metehan Tesislerindeki çalışması ile başladı.

Sarı kırmızılı ekip, takımın başına getirdiği tecrübeli teknik adam Turan Altay ile çalışma öncesi bir sporcu toplantısı gerçekleştirdikten sonra ilk saha çalışmasını gerçekleştirdi.

Başkent ekibi, Behiç Kum, Ertan Bulut ve Çağdaş Arslan’ı kadrosuna kattı. Yeni transferlerden Behiç ve Çağdaş, takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Öte yandan Bayrak Radyosu’nda canlı yayınlanan Spor Dosyası programına telefonla katılan Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay, “Çetinkaya şanlı tarihi olan bir kulüptür. Maalesef ilk kez bir alt lige düşmüştür. Ancak bir hedef olduğu için görevi kabul ettim” şeklinde konuştu. Altay yaptığı açıklamada, “Hazırlıklara kendi tesislerimizde devam ediyoruz. Kadromuzdaki futbolcuların hepsinin de dönüşü aynı olmayacaktır. Buna göre bir program uygulayacağız. Tedbirleri düşünerek antrenmanlarımızı yapmaya çalışıyoruz. 24 Temmuz’da hazırlık maçlarına başlayacağız. Birinci önceliğimiz Çetinkaya’yı Süper Lig’e döndürmektir” ifadelerini kullandı.