Cengizköy’de feci kaza – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
POLİSİYE

Cengizköy’de feci kaza




Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre dün akşam, saat 23:00 sıralarında, Cengizköy’de Cemal Eruç Caddesi üzerinde yönetimindeki DJ 935 plakalı salon aracı ile kanında % 117 miligram alkol tesiri altında batı istikametine doğru seyreden Aziz TAHSİLDAROĞULLARI (E-60), Topçular Sokak kavşağı önlerine yaklaştığı sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek gidiş istikametine göre yolun sağ tarafına geçmesi sonucu o sırada karşı yönden gelip kanında % 196 miligram alkol tesiri altında doğu istikametine doğru seyreden Yelena ÇELİK (K-23) yönetimindeki JU 480 plakalı salon aracın sağ ön kısmına aracının sağ ön kısmı ile çarpmıştır.

Çarpmanın etkisi ile JU 480 plakalı araç kontrolsüz bir şekilde savrularak gidiş istikametine göre yolun solunda bulunan oto korkuluklarına aracının sağ yan kısmı ile çarptıktan sonra yine savrularak yolun sağ tarafında durmuştur.

Yine çarpmanın etkisi ile DJ 935 plakalı araç çarptıktan sonra savrularak gidiş istikametine göre yolun sol tarafından yoldan çıkarak aracının ön kısmı ile 2 numaralı ikametgahın beton bahçe duvarına çarpmıştır.

Kaza sonucu DJ 935 plakalı araç sürücüsü Aziz TAHSİLDAROĞULLARI yaralanarak kaza yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkartılarak sağ ayağında kırık teşhisi ile Lefkoşa Devlet Hastanesi Acil Serviste müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.