Çelik: Erdoğan, AK Parti MYK üyeleri ve milletvekilleriyle törenlere katılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

Türkiye’de Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü Ömer Çelik, TC Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partinin MYK üyeleri ve milletvekilleriyle  20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine katılacağını belirtti.

Çelik, “20 Temmuz’da çok güçlü bir kadroyla Kıbrıs Türkü’nün ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanında olduğumuzu göstereceğiz” dedi.

Türkiye’de Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partinin MYK üyeleri ve milletvekilleriyle KKTC’de 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı törenlerine katılacağını bildirdi.

Çelik, Erdoğan’ın AK Parti’li bazı milletvekilleriyle bir araya geldiği toplantı devam ederken genel merkez binası önünde şu açıklamayı yaptı: 

“Sayın Cumhurbaşkanımız bu sene Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde 20 Temmuz törenlerine katılacaklar. 20 Temmuz törenlerine AK Parti çok güçlü bir kadroyla katılacak, AK Parti MYK’sı orada olacak, MYK’dan ve milletvekillerinden arkadaşlarımızla çok güçlü bir katılım sağlayacağız. Bu sene Kıbrıs Türkü’nün yanında olduğumuzu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanında olduğumuzu, Cumhurbaşkanımızın katılımıyla beraber AK Parti’de orada çok güçlü bir kadroyla katılarak gösterecek.”

Çelik, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin hak ve menfaatlerinin gasbedilmesine dönük kara propagandaların, saldırganlıkların arttığı bir dönemde Türkiye Cumhuriyeti devleti, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanında olduğunu, Kıbrıs Türk davasına sonuna kadar sahip çıktığını bu sene daha anlamlı bir şekilde gösterecek” dedi.

 

[ad_2]

Çelik: Erdoğan, AK Parti MYK üyeleri ve milletvekilleriyle törenlere katılacak