Canaltay: Sağlık Bakanlığı’nın ekiplerini artırması noktasında uzlaştık – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KıbrısKKTC

Canaltay: Sağlık Bakanlığı’nın ekiplerini artırması noktasında uzlaştık

[ad_1]

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Canaltay, Ercan Devlet Havalimanı’nda yürütülen çalışmalarla ilgili twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı.

Canaltay, “Ercan Devlet Havaalanı’ndaki sıkışıklığın kaynağı, günde 20 uçakla yaklaşık 300 yolcunun gelmesi. Aynı anda yolcu birikmesi ve sağlık kontrolleri ile muhaceret işlemleri yolcu adına ciddi bir zaman kaybı..Sağlık tedbirlerini elden bırakmadan, her bir yolcunun hızla çıkışını sağlama adına Bakanlık organizasyonumuz tamam. Sağlık Bakanlığı’nın ekiplerini artırması noktasında uzlaştık..” dedi

Resmiye Canaltay, “ İnsanüstü bir gayretle çalışan sağlık çalışanları hastaneden başlayarak hayatın her anına dokanıyor. Hepsini tek tek yürekten tebrik ediyor, özverileri ile gurur duyuyorum. Bugünden başlayarak, Ercan’a gelen misafirlerimiz ve vatandaşlarımızın daha kısa sürede adaya giriş yapması için çabalarımız artacak. Biliyoruz ki, sadece KKTC değil, her ülke gelen yolcularla ilgili sıkı denetimi elden bırakmıyor. Denetimde en ufak bir zaafiyet göstermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Canaltay, “ Tüm Ercan çalışanlarının, yönetimden işçi kadrolarına, polisten kamu çalışanına kadar herkesin özverisini yerinde gördüm ve ben ülkem adına çok mutlu oldum. Çalışmaya ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye ekledi.



[ad_2]