BRT’de yeni yayın dönemi yarın başlıyor – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KıbrısKKTC

BRT’de yeni yayın dönemi yarın başlıyor




 

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nda yeni yayın dönemi yarın başlıyor.

Yeni yayın döneminde haber saatlerimizde bir değişiklik yok. Saat 07.00’den itibaren Sabah Haber ekranlarınıza gelecek. Daha zengin bir içerik ile ekranlarınıza gelecek Sabah Haber’de güne yansıyan ilk haberleri, gazete manşetlerini ve daha fazlasını bulacaksınız.

Bölgeler ile yapılacak canlı bağlantılarda yurdun dörtbir yanından sizlere sesleneceğiz. Gündemin nabzını tutacak konu ve konukların yer alacağı Sabah Haber’in yanısıra hergün canlı yayınlarımızla ekranlarınızda olacak.

Televizyon ekranında gün içinde 7 bültenle yine karşınızda olacağız. Sabah Haber, 11.00, 13.00 Gün Ortası haber bülteni, 15.00, 17.00, 19 Ana Haber Bülteni ve 23.00 Gün Sonu bülteni ile her zaman olduğu gibi en doğru ve en hızlı şekilde haberleri sizlere aktaracağız.

Bayrak radyosu da halkın her kesimine yönelik haber, kültür, eğitim ve eğlence içerikli programlarına devam ederken diğer radyolarımız konularına uygun kaliteli, zengin ve dinamik içerikleri ile dinleyicilerimizle buluşacak.

Yeni yayın döneminde gün içinde canlı olarak ekranlarınıza gelecek haber programları ile herkesin ve her kesimin sesi olmayı sürdüreceğiz. Ayrıca müzik, spor, kültür-sanat, eğitim içerikli programları da izleyebileceksiniz.

Ülke gündeminden, Türkiye ve dünyadaki son gelişmelere, spordan ekonomideki son duruma kadar pek çok gelişme sürekli güncellenen www.brtk.net internet sitesi de ziyaretçilerimizin bilgilenmesini sağlıyor.

Facebook ve Twitter’dan da Kıbrıs’taki gelişmeler, son dakika haberleri , BRT tarafından yayınlanıyor.