Botoks operasyonu sonrası hayatını kaybeden Kübra’nın ölümüyle ilgili yeni gelişme – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
GenelManşetTürkiye

Botoks operasyonu sonrası hayatını kaybeden Kübra’nın ölümüyle ilgili yeni gelişme

İstanbul Beylikdüzü’ndeki bir güzellik merkezinde geçirdiği botoks operasyonu sonucu hayatını kaybeden  Kübra Boyraz’ın ölümüyle ilgili soruşturma çarpıcı gelişmeler geliyor.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturmada daha önce emniyet ifadeleri ardından serbest bırakılan 4 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. 2 şüpheli İzmir Menemen’de gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden Erdal D., tutuklanarak cezaevine gönderilirken Ömer E. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Gelen son dakika bilgilerine göre; Şüphelilerden Erdal D.’nin skandalın yaşandığı güzellik merkezinin sahibi olduğu öğrenildi. Erdal D.’nin hiçbir tıbbi eğitimi bulunmaması ve ilkokul mezunu olmasına rağmen hem güzellik merkezi işlettiği, hem de cerrahi operasyonlara katıldığı iddia edildi.

Güzellik merkezi ile irtibatlı olduğu için gözaltına alınan K.A. ifadesinde merkezin sahibi Erdal D.’yi doktor zannettiğini belirtmesi dikkat çekici bulundu. K.A. ifadesinde, “Ben Erdal D.’yi de Öner E.’yi de doktor olarak biliyordum. Erdal D.’nin doktor olmadığını emniyette öğrendim. Botoks ve estetik işi yaptıklarını biliyorum” dedi.

Kaynak: (Sabah)

DT Kıbrıs Haber