Beşparmak Dağları Bayrağı Işıklandırma Derneği’nden başsağlığı mesajı – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KKTC

Beşparmak Dağları Bayrağı Işıklandırma Derneği’nden başsağlığı mesajı

[ad_1]

Beşparmak Dağları Bayrağı Işıklandırma Derneği, Kahramanmaraş ve civar illerinde yaşanan büyük deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve tüm yakınlarına sabırlar dileğinde bulundu.

Başkan Tanju Müezzinoğlu ve Asbaşkan Umut Vehit imzasıyla yayınlanan ve “Yaşanılan büyük acı ortak acımızdır.” İfadelerine de yer verilen mesajda, halkın tek yürek olarak gösterdiği dayanışmaya vurgu yapılarak, KKTC’den yardım seferberliği başlatan kişi ve kuruluşlara teşekkür edildi.

Mesajda ayrıca şunlara yer verildi:

“Felaketin çıkaracağı derslerin unutulmasını engellemek, ilerde benzeri vahim hadiseler yaşanmaması adına gerekli tertibatların alınmasını sağlamak hayatını kaybeden canlarımızın anısını yaşatmak adına görevimizdir. Gelecek kuşaklarımıza borcumuz güven içerisinde yaşanılır bir ülke bırakmaktır. Bunun için de var gücümüz ile çalışmamız ve her alanda kalkınmamız gerekmektedir. Deprem felaketinde kusuru olan kişilerin yargı önünde acilen hesap vermesi gerekmektedir ve derneğimiz bunun takipçisi olacaktır.

Ayrıca, devlet yöneticilerimizin bu tür vahim hadiselerin etkisini en aza indirgemek için çalışmalarının artarak devam etmesini beklemekteyiz. Vatandaşlarına her yönüyle güvenli bir yaşam sunmak her devletin asli görevlerindendir ve bundan taviz verilmemesi şarttır.”



[ad_2]