Başbakanlık Müsteşarı Ömer Aydın Köseoğlu emekli oldu – DT Kıbrıs Haber | Kıbrıs Haber
KıbrısKKTC

Başbakanlık Müsteşarı Ömer Aydın Köseoğlu emekli oldu




 

Başbakanlık Müsteşarı Ömer Aydın Köseoğlu bugün itibarıyle  emekliye ayrıldı. 32 yıldır kamu görevinde çeşitli kademelerde görev yapmış olan  ve 2010 yılından beri Başbakanlık Müsteşarlığı görevini yürütmekte olan Ömer Aydın Köseoğlu için Başbakanlık Şeref salonunda bir tören düzenlendi.  Törende duygusal anlar da yaşandı, anılar paylaşıldı.

Törende konuşan Başbakan Ersan Saner,  Köseoğlu’na bugüne kadar göstermiş olduğu çaba,  çalışma ve hizmetlerden dolayı  teşekkür ederek hizmet anı plaketi sundu.

Başbakan Saner  Ömer A.Köseoğlu’nun çok değerli bir bürokrat olduğunu ve kendisiyle Bakanlık yaptığı dönemde de Ekonomik Protokoller vasıtasıyla  çalışma imkanı bulduğunu, bugüne kadar özveriyle ve meşakkatli bir görevi başarıyla sürdürdüğünü anlattı. Başbakan Köseoğlu’nun kamuda iz bırakan bir kaç bürokrattan biri olduğuna da dikkati çekerek bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diledi.

Törende bir veda  konuşması yapan Başbakanlık Müsteşarı Ömer Aydın Köseoğlu, “memuriyet hayatımda ilkem hep disiplinli,dürüst ve adil olmak, çalışmak ve  kamunun menfaatlerini koruyarak devleti güçlü kılmak olmuştur. Çünkü biliyordum ki güçlü ve adil bir devlet vatandaşına halkına refah,huzur ve mutluluk getirebilirdi. 32 yıllık kamu hizmetim esnasında üzerimde emeği olan eski müdürlerime, müsteşarlarıma, çalışma arkadaşlarıma,eski ve yeni bakanlarıma ve Başbakanlarıma ve Cumhurbaşkanlarıma sonsuz teşekkürler ederim” dedi.