Başarı ödülleri verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

[ad_1]

(BRTSPOR) Yılın Başarılıları Ödül Töreni dün akşam gerçekleştirildi.

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin geleneksel ödül gecesi derneğin Fikret Ünlü Havuzu başında yapıldı.

İlginin yüksek olduğu organizasyona Meclis Başkanı Zorlu Töre, ana muhalefet Cumhuriyetçi Türk Patisi Başkanı Tufan Erhürman yanı sıra siyasiler, ülke spor federasyon ve kuruluşlarının başkan ve temsilcileri katıldı.

Gecede; Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir’le EAK Başkanı Erodotos Miltiadous da yer aldı.

KTSYD Yönetimi bu yılki ödüllerden Ahmed Sami Topcan Üstün Hizmet Ödülü’nün Süleyman Göktaş’a, Yılın Sporcusu ödülünün Buse Savaşkan’a, Yusuf Kaptan Yılın Antrenörü Ödülünün Ayşe Günerman Özılgaz’a,  Sulhi Garan Yılın Hakemi Ödülünün ise Mehmet Sezener’e verilmesi kararını almıştı.

Zeka Özteknik Özel Ödülleri; China Bazaaar Gençlik Gücü Hentbol Takımı kalecisi Şemsi Yıldırım, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü sporcusu Bekir Devran Esendağlı ve Güney Kıbrıs’taki Omonia U19 takımı oyuncusu Tahsin Özler’e layık görülmüştü.

Bu yılki başarı ödüllerine, 6 Şubat depreminde Adıyaman’da hayatını kaybeden Gazimağusa Türk Maarif Koleji kız ve erkek takım oyuncularının anısını yaşatacak “Şampiyon Melekler Özel Ödülü” de eklenmişti. Gelecek yıllarda okul sporlarında başarı elde edecek takımlara verilecek ödülün bu yılki sahibi Gazimağusa Türk Maarif Koleji Takımı oldu.

[ad_2]

Başarı ödülleri verildi